Avoimet työpaikat

Puolipäiväinen projektisuunnittelija Muunto-hankkeeseen
  

A-klinikkasäätiön Muunto-hankkeeseen haetaan puolipäiväistä (työaika 50%) projektisuunnittelijaa 1.8. -31.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Mikäli Raha-automaattiyhdistyksen hankerahoitus pysyy ennakoituna, työsuhde jatkuu vuoden 2018 loppuun.
 
Muunto-hankkeessa viedään haittoja vähentävää tietoutta Tor-verkkoon ja muualle salatun tietoliikenteen darknetiin, jossa merkittävä osa huumekaupasta nykyään käydään. Samalla kerätään yleisesti tietoa ilmiön laajuudesta sekä selvitetään mahdollisuudet perustaa Suomeen anonyymi laboratoriotestauspalvelu uusille psykoaktiivisille aineille. Anonyymi testaus antaisi käytetyistä aineista olennaista tietoa sekä käyttäjille että eri alojen ammattilaisille ja viranomaisille.
 
Edellytämme projektisuunnittelijalta hyvää it-, viestintä- ja tiedonhakuosaamista, englanninkielen taitoa sekä tietämystä muuntohuumeista, haittojen vähentämisestä ja eri verkkoympäristöistä. Katsomme eduksi soveltuvan koulutuksen, käyttäjäkentän ja käyttökulttuurien moninaisuuden tuntemuksen sekä kontaktit hankkeen mahdollisiin yhteistyötahoihin.
 
Hankkeessa toteutuvan jalkautuvan kenttätyön vuoksi toivomme projektisuunnittelijan olevan helposti lähestyttävä sekä kykenevä toimimaan inhimillisellä, yhdenvertaisella ja haittoja vähentävällä työotteella erilaisissa ympäristöissä. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
 
Työssä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja A-klinikkasäätiön paikallista sopimusta. Työsuhteen alussa on kahden kuukauden koeaika. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 13.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: miina.kajos(at)a-klinikka.fi. Haastattelut pidetään 25.5. Kaikille hakijoille ilmoitetaan, kun valinta on tehty. Lisätietoja voi kysyä projektikoordinaattori Miina Kajokselta, p. 050 3090 076 mieluiten seuraavina aikoina: 29.4., 4.5. ja 9.5. klo 10-12.

   


Avoin hakemus

Voit tehdä työhakemuslomakkeella avoimen hakemuksen A-klinikkasäätiön keskustoimistoon ja A-klinikkasäätiön palvelualueille, joita ovat

Muista mainita avoimessa hakemuksessasi paikkakunta, jolta haet töitä.

Avoimet hakemukset toimitetaan eteenpäin ao. toimipaikan henkilöstön rekrytoinnista vastaavalle. Toimipaikasta ollaan hakijaan yhteydessä henkilöstötarpeen mukaan.

A-klinikkasäätiön kotisivujen tietosuojaseloste.