Avoimet työpaikat

Henkilöstöpäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita sosiaali- ja terveysongelmia. Vuonna 1955 perustettu 800 työntekijän palveluntuottajajärjestö tunnetaan korkeasta laadusta, asiakaslähtöisyydestä ja päihdetyön erityisosaamisesta.
 
Etsimme nyt Länsi-Pasilan keskustoimistoomme henkilöstöpäällikköä, joka vastaa koko säätiön henkilöstöhallinnosta (HR), henkilöstöraportoinnista sekä niiden kehittämisestä (HRD).
 
Hakijalla tulee olla ylempi oikeustieteellinen yliopistotutkinto. Valittavalta henkilöltä odotetaan vahvaa henkilöstöhallinnon koulutusta, osaamista ja työkokemusta. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus on eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja palveluhenkistä työotetta sekä erilaisten henkilöstöhallinnon prosessien hallitsemista.
 
Henkilöstöpäällikkö toimii työsuojelupäällikkönä ja edellytämme vankkaa kokemusta työsuojelun alueelta. Henkilöstöpäällikkö tullee toimimaan lisäksi tietosuojavastaavana, jolloin tietosuojalainsäädännön tuntemus on tarpeen. A-klinikkasäätiöllä ei ole erillistä lakimiestä. Henkilöstöpäällikköä konsultoidaan erinäisissä juridisissa, esimerkiksi sopimushallinnon kysymyksissä.
 
A-klinikkasäätiöllä noudatetaan oman työehtosopimuksen lisäksi myös yksityisen sosiaalipalvelualan sekä päihdesairaalassa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta. Yleinen hallinnon ja erityisesti taloushallinnon tuntemus, sekä alan TES-tuntemus on eduksi. Henkilöstöpäällikkö osallistuu hallinnon kehittämiseen.
 
Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen vaativien erikoistehtävien (palkkaryhmä F; palkkaluokka G32) mukaan. Palkkaan voidaan lisätä työnantajan erillisen harkinnan perusteella työn vaativuuteen ja henkilökohtaiseen pätevyyteen perustuvia lisiä.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Raimo Viiansuo, raimo.viiansuo(at)a-klinikka.fi
 
Hakuaika päättyy 12.2.2016, jolloin kirjallisten hakemusten tulee olla perillä. Liitä työhakemukseesi CV sekä palkkatoiveesi.
 
Vain kirjalliset hakemukset osoitteella:
 
A-klinikkasäätiö
Raimo Viiansuo
Maistraatinportti 2
00240 HELSINKI
 
 


Avoin hakemus

Voit tehdä työhakemuslomakkeella avoimen hakemuksen A-klinikkasäätiön keskustoimistoon ja A-klinikkasäätiön palvelualueille, joita ovat

Muista mainita avoimessa hakemuksessasi paikkakunta, jolta haet töitä.

Avoimet hakemukset toimitetaan eteenpäin ao. toimipaikan henkilöstön rekrytoinnista vastaavalle. Toimipaikasta ollaan hakijaan yhteydessä henkilöstötarpeen mukaan.

A-klinikkasäätiön kotisivujen tietosuojaseloste.