Harjoittelija A-klinikan markkinointiviestintään

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön kokonaan omistama yritys, joka tuottaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntalaisille. Säätiön palvelutuotanto siirtyy yhtiöön syksyn 2017 aikana. A-klinikka Oy toimii A-klinikkasäätiön arvopohjalta ja sillä on sosiaali- ja terveysalan SHQS-laaduntunnustus. Toiminnan tuotot palautuvat  suomalaisten hyvinvoinnin kehittämiseen. 

Haemme A-klinikan markkinointiviestintään Helsingin Pasilaan harjoittelijaa noin kolmeksi kuukaudeksi elokuun 2017 alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Tavoitteena on tukea palvelutuotantoa muutoksessa säätiöstä yhtiöön. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi kotisivujen, some-tilien ja esitemateriaalin sisältöjen päivittämistä.  Työn sisältö muotoutuu harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme harjoittelijalta

  • viestinnän ja markkinoinnin opintoja tai muuta kokemusta 
  • erinomaista kielenhuoltotaitoa
  • ripeyttä ja intoa omaksua uusia teknisiä järjestelmiä
  • yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä
  • kiinnostusta sote-alaan ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Tarjoamme mielenkiintoisia markkinointiviestinnän tehtäviä sekä sparrausta osaamisen kehittämiseen ja omien vahvuuksien löytämiseen. Harjoittelusta maksetaan palkka.

Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Harjoittelijan ei edellytetä olevan oikeutettu harjoittelutukeen.

Haku päättyy: 
1.6.2017
Lisätietoja antaa: 

Lisätietoja harjoittelusta antaa A-klinikan markkinointi- ja viestintäjohtaja Aino Majava, etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi

Työpaikan sijainti: 
Pasila, Helsinki
Työn kesto: 
Sopimuksen mukaan
Hakemukset vastaanottaa: 
Lähetä hakemus palkkapyyntöineen ja ansioluettelo heti tai viimeistään 1.6.2017 osoitteeseen: asiakaspalvelu@a-klinikka.fi