Ylilääkäri

Haemme nyt

Ylilääkäriä

kehittämään tulevaisuuden päihde- ja mielenterveyspalveluita A-klinikkasäätiön Valtakunnallisissa hoitopalveluissa. Tarjoamme monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja johtoryhmän täyden tuen.

Ylilääkärin toimipaikka on Suomen ainoa riippuvuusongelmien hoitoon erikoistunut Päihdesairaala Järvenpäässä. Valtakunnallisten hoitopalvelujen alueeseen kuuluvat lisäksi päihdehoitoon erikoistuneet lastensuojeluyksiköt Stopparit Haminassa sekä Lahdessa ja Mikkelin A-klinikka. 

Ylilääkäri vastaa palvelualueen lääketieteellisestä työstä, koulutuksessa olevien lääkäreiden ohjaamisesta sekä toimii osastolääkäreiden esimiehenä. Hän on palvelualueen johtoryhmän jäsen. Työhön sisältyy kliinistä työtä Päihdesairaalan hoitoyksiköissä. Yhteydet muihin alueen yksiköihin voi hoitaa videovälitteisesti. 

Edellytämme ylilääkäriltä erikoislääkäritutkintoa esim. psykiatrian tai yleislääketieteen alalta ja päihdelääketieteen erityispätevyyttä. Työ on kokoaikainen, tapahtuu virka-aikana ja siinä on sopimuspalkka. Aloittaa voi heti tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy: 
28.2.2017
Lisätietoja antaa: 

Johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki p. 040 573 1083 (etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi)
Aluejohtaja Antti Weckroth p. 050 430 0542 (etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi)
 

Työpaikan sijainti: 
Päihdesairaala, Järvenpää
Työn kesto: 
-
Hakemukset vastaanottaa: 
Hakemukset lähetetään 28.2.2017 mennessä sähköpostitse Kaarlo Simojoelle.
Työaika: 
kokoaikainen