Päihdetiedotusseminaari

Päihdetiedotusseminaari 2017

Portugalin malli

Oletko koskaan miettinyt, mistä oikeasti on kyse, kun vedotaan Portugalin malliin?

Päätimme ottaa selvää ja matkata Lissaboniin 15.–17.6. tutustumaan Portugalin huumepolitiikkaan ja huumehaittojen vähentämiseen.

Päihdetiedotusseminaari järjestetään jo 33. kerran, mutta vauhtimme ei hidastu. Tervetuloa mukaan vuoden kiinnostavimpaan ekskursioon! Seminaari on tarkoitettu toimittajille, asiantuntijoille ja päihdetyötä tekeville.

Haluamme matkaseminaarin vastaavan mahdollisimman moneen askarruttavaan kysymykseen. Kerro meille jo ennalta, mitä haluaisit oppia Portugalin mallista. Samalla voit ehdottaa vuoden 2017 Päihdetiedotuspalkinnon saajaa.

Tilaa seminaarin ohjelma sähköpostiisi niin pysyt ajan tasalla reissun suunnittelusta ja ilmoittautumisen avautumisesta. Meidät tavoittaa myös Facebookissa ja Twitterissä. Seminaarin hashtag on #ptsemma.

Päihdetiedotusseminaarin järjestelyistä vastaa A-klinikkasäätiön viestintä yhteistyössä Muunto-hankkeen ja Päihdelinkin kanssa. Seminaarihinta ei ole vielä selvillä, mutta se pysyy kohtuullisena Veikkauksen/STEAn tuella.

Kysy lisää

yhteyskoordinaattori Kirsi Utoslahti, puh. 045 6579 019
viestintäsuunnittelija Tiina Laurila, puh. 040 6623 384
projektisuunnittelija Janne Nahkuri, puh. 050 5981 241

etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla

 

Päihdetiedotusseminaari kokoaa päihdealan asiantuntijoita tiedonvaihtoon vuosittain. Konseptina on matkaseminaari, joka keskittyy kansainväliseen vertailuun. Seminaaria on viime vuosina toteutettu myös avoimena tapahtumana kotimaassa. 

www.paihdetiedotusseminaari.fi