Lääkäri (Espoo)

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostunutta lääkäriä A-klinikka oy:n Espoon toimipisteen korvaushoitoyksikköön, A-klinikalle ja Nuorisoasemalle. Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Toimipisteemme sijaitsee Sellon vieressä Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

A-klinikalla on aloitettu uusi erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista ohjausta, sekä seniorin ohjausta potilastyössä että päihdelääketieteen teoreettisempaa koulutusta. Korvaushoitoasioita ja haastavia potilastapauksia pohdimme säännöllisissä korvaushoitopalavereissa yhdessä A-klinikan muiden yksiköiden lääkäreiden kanssa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan päihdelääketieteen koulutuksiin sekä työnohjaukseen.

Työn voit aloittaa sopimuksen mukaan tänä keväänä, halutessasi nopeallakin aikataululla. Myös osa-aikatyö (esim. 2 tai 3 päivää viikossa) on mahdollinen. Halutessasi voit työskennellä osa-aikaisesti myös muissa yksiköissämme, esimerkiksi Päihdesairaalassa Järvenpäässä. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole.

 

Haku päättyy: 
18.2.2018
Lisätietoja antaa: 

Ylilääkäri Margareeta Häkkinen, margareeta.hakkinen@a-klinikka.fi

Työpaikan sijainti: 
Leppävaara, Espoo
Hakemukset vastaanottaa: 
Ylilääkäri Margareeta Häkkinen, margareeta.hakkinen@a-klinikka.fi
Työaika: 
Kokoaika tai osa-aika