Kehittämissuunnittelija sähköisiin palveluihin (Helsinki)

A-klinikkasäätiö ehkäisee ja vähentää päihdehaittoja sekä muita sosiaalisia ja terveydellisiä ongelmia. Tuotamme hyvinvointia edistävää tietoa ja laadukkaita palveluita. Sähköiset palvelumme tavoittavat noin 225 000 yksilöityä kävijää kuukausittain (ks. ainalähellä.fi).

Haemme kehittämissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen A-klinikkasäätiön järjestötyöhön, tuottamaan ja kehittämään sähköisiä palveluja.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.1.2019. Tehtävä sijoittuu sähköisten palvelujen yleiskoordinaation yhteyteen, missä tuotetaan sote-alan ammattilaisille ja -opiskelijoille suunnattua Puheeksioton perusteet -verkkokurssia sekä työpaikkojen esimiehille suunnattua Ota puheeksi päihteet työpaikalla -verkkokurssia. Kehittämissuunnittelijan työnkuvaan sisältyvät etenkin verkkokurssien ylläpito ja kehittäminen sekä muut A-klinikkasäätiön sähköisten palvelujen kokonaisuuteen liittyvät tehtävät. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa ja verkostoissa.

Tehtävään vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto tai vastaava muu osaaminen. Etsimme henkilöä, jolla on työkokemusta verkkopalveluista, verkostoissa toimimisesta ja markkinointiviestinnästä. Sote-alan tai järjestötyön kokemus katsotaan eduksi. 

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan asiakaslähtöisyyttä, organisointikykyä ja sujuvaa kirjoittamista.

Työtä tehdään yhdessä etenkin web-suunnittelijan ja verkkopalvelupäällikön kanssa. Työpiste on Helsingin Itä-Pasilassa noin 50 henkilön työyhteisössä.

Tehtävän perustuu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn myöntämään avustukseen sekä Alko Oy:n Selvästi hyvää työtä -vastuullisuusohjelman rahoitukseen. Rahoituksemme varmistuu vuosittain. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen sähköpostilla 25.2.2018 mennessä osoitteeseen pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi.

Haku päättyy: 
25.2.2018
Lisätietoja antaa: 

Pirkko Hakkarainen, verkkopalvelupäällikkö, puh. 050 5780 806 tai sähköpostitse pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi

Työpaikan sijainti: 
Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki
Hakemukset vastaanottaa: 
pirkko.hakkarainen(at)a-klinikka.fi