EHTA-hanke

Etsivän huumetyön hanke EHTA tarjoaa palveluohjausta sekä tukea arjenhallintaan ja elämän suunnitteluun. EHTA toimii Tampereella, ja palvelut on suunnattu huumeita käyttäville nuorille aikuisille, jotka eivät ole palveluiden piirissä.

Meihin voi ottaa yhteyttä nuori itse, läheinen, ystävä tai yhteistyötaho. Palvelumme on asiakkaalle maksutonta, luottamuksellista ja anonyymiä.

Asiakassuhde perustuu vapaaehtoisuuteen. Tapaamme nuorta siellä, missä se on hänelle sopivinta. Kotikäyntejä teemme kutsuttuna tarpeen mukaan, kun asiakas on tullut meille tutuksi. Voimme tavata myös omassa työpisteessämme Sumeliuksenkadulla sovitusti.

EHTA jalkautuu Jeesiin maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.30–14, Nuorten talolle (Ylilyönti) noin joka kolmas tiistai klo 12–16 sekä päivätoimintakeskus Huoltsuun joka kolmas torstai 16.30–18 ja satunnaisesti tiistai-iltapäivisin.

Ajankohtaiset tiedot löydät Facebookista aina viikon alussa.

Yhteystiedot

Etsivän huumetyön työparin tavoitat arkisin klo 8–16:

Marika Kursu, puh. 040 1368 750
Hanna Kivelä, puh. 046 9221 926

Sähköpostiosoitteet: ehta(at)a-klinikka.fi tai etunimi.sukunimi(at)a-klinikka.fi
Osoite: Sumeliuksenkatu 13 A 8, 3. krs, 33100 Tampere

Hankkeesta

Etsivän huumetyön hankkeen, EHTA:n, kohderyhmänä ovat 18–29-vuotiaat huumeiden käyttäjät, jotka ovat palveluiden ja hoidon ulkopuolella tai eivät ole kiinnittyneet niihin.

Työtä teemme haittoja vähentävällä ja etsivällä työotteella. Lähtökohtana on nuoren elämänlaadun parantaminen hänen ehdoillaan. Emme tee puolesta vaan asiakkaan kanssa yhdessä. Kuljemme myös palveluihin asiakkaan mukana.

A-klinikkasäätiön toteuttama EHTA on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Hanke käynnistyi joulukuussa 2014 ja jatkuu ainakin vuoden 2017 marraskuun loppuun.