Back to top
Uutinen

A-klinikka Oy mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

A-klinikka Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä palvelumme taustalla.

Olemme mukana kampanjassa, koska haluamme tuoda esiin sitä arvokasta suomalaista työtä, jota päihde- ja mielenterveyspalveluissamme tehdään joka päivä. Meille on myönnetty Avainlippu osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta”, sanoo A-klinikka Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Blomberg.

Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, joka on tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Työllistämme Suomessa noin 500 ihmistä ja palvelemme suomalaisia. Osaava ja auttamiseen sitoutunut henkilökunta on suurin voimavaramme. Säätiö aloitti toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä”, jatkaa Blomberg.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon.

Kampanjan verkkosivut löydät osoitteesta avainlippu.fi. Osallistu kampanjaan ja keskusteluun somessa tunnisteilla #Avainlippu #OnhansiinäAvainlippu.

Lisätietoja

Jenni Blomberg, viestintä- ja markkinointipäällikkö, A-klinikka Oy, p. 050 525 7339, jenni.blomberg(at)a-klinikka.fi
Merja Mantila, projektipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 330 3640, merja.mantila(at)suomalainentyo.fi

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Palveluissamme työskentelee 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. a-klinikka.fi

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. avainlippu.fi