A-klinikka Oy:n kesätyöpaikat 2023 haettavissa nyt

Työtiimi

Etsitkö sote-alan kesätyöpaikkaa kesälle 2023? Meillä pääset vahvistamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamista, josta on etua kaikissa alan työtehtävissä.

Tarjoamme useita kymmeniä kesätyöpaikkoja yli 10 paikkakunnalla ympäri Suomen. Monipuolisissa palveluissamme on avoinna kesätyöpaikkoja esimerkiksi lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille ja lääkäreille.

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo kokeneempi sosiaali- ja terveysalan osaaja. Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Lähetä hakemuksesi pian

Katso avoimet kesätyöpaikkamme ja lähetä hakemuksesi nyt! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti. Meillä työtä ei tehdä yksin, sillä tukenasi ovat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Pääset kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa tiimissä.

Katso ilmoitukset

Katso avoimet kesätyöpaikkamme kesällä 2023

Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

Lue lisää

Työpaikat Kesätyöpaikat Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle