Back to top
Uutinen

A-klinikka Oy:n palveluissa varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Julkaistu 13.3., päivitetty 3.4.

Potilaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi A-klinikka Oy:n palveluissa noudatetaan varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta pyrimme edelleen tarjoamaan palveluja ja hoitoa niitä tarvitseville. Kaikki toimipisteemme ovat avoinna Päiväkeskusta lukuun ottamatta.

Tulossa meille?

Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi A-klinikalla, Nuorten palveluissa tai Perheneuvolassa. Voit peruuttaa ajan soittamalla asiakaspalveluumme 010 506 5550 tai suoraan omalle työntekijällesi. Useat toimipisteemme tarjoavat vastaanottoaikoja etänä.

Kaikki A-klinikoiden ja Nuorten palvelujen ryhmät ovat tauolla. Päiväkeskuksemme Salossa on toistaiseksi kokonaan suljettu.

Laitoshoitopalveluihin, kuten vieroitushoitoon, hakeutuessa lisätietoa saa asiakaspalvelustamme. Hoitoa pyritään siirtämään, jos potilaalla on kuumetta tai hengitysoireita.

Ulkopuoliset eivät toistaiseksi voi vierailla toimipisteissämme.

Lisätietoja löydät toimipisteidemme sivuilta.

Varotoimet A-klinikka Oy:llä

A-klinikka Oy:llä on määritelty toimintatavat koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä viranomaisten ohjeisiin perustuen. Teemme yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä alueellisten infektiolääkäreiden kanssa.

Hoitopalveluissamme noudatetaan ohjeistusten mukaisia lisätoimia ja sisäisesti annettuja lisäohjeita potilastyötä koskien. Asiakaspalvelullamme on käytössä päivystävä lääkäri, jota se voi konsultoida niiltä osin kuin se meille tulevien potilaiden osalta on tarpeen.

A-klinikka Oy:n tukipalveluissa tehdään mahdollisimman paljon etätyötä. Kaikki kokoukset ja tapaamiset yhteistyökumppaneiden kanssa järjestetään ensisijaisesti etäyhteyksien kautta toukokuun loppuun asti.

Lisätietoja

Tarvittaessa saat lisätietoja asiakaspalvelustamme 010 506 5550 ja [email protected] arkisin kello 8–18.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Älä jää yksin poikkeustilanteessa, myös useat järjestöt tarjoavat apua ja tukea. Kokosimme auttavia puhelimia ja muita yhteystietoja teemoittain.

A-klinikkasäätiön järjestötyötä koskevista muutoksista löydät lisätietoa säätiön sivuilta.