A-klinikka uudistaa palvelujaan – yrityksiä ja yksityisasiakkaita palvellaan Pohjoisklinikalla

Työelämäpalvelut

A-klinikka Oy keskittää kaikki yrityksille ja yksityisasiakkaille suunnatut palvelut Pohjoisklinikalle vuoden 2021 loppuun mennessä.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja uudistuksella selkeytämme yksityisten palvelujen kokonaisuutta. Pohjoisklinikka on osa A-klinikkaa.

Pohjoisklinikka palvelee koko Suomea

Alkoholiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon erikoistunut Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka. Etävastaanotot ja digipalvelut ovat saatavilla koko Suomeen. Pohjoisklinikan toimipisteet palvelevat Helsingissä ja pian myös Kouvolassa.

Yksityisasiakkaat voivat tulla Pohjoisklinikan palveluihin suoraan ilman lähetettä. Ajan lääkärille tai päihdehoitajalle saa nopeasti. Voit varata ajan myös maksuttomalle ensikäynnille.

Saatavilla työelämäpalveluja ja koulutuksia

Pohjoisklinikka tarjoaa hoitopalvelujen lisäksi työelämäpalveluja, kuten koulutuksia alkoholinkäytön puheeksiottoon työpaikoilla. Pohjoisklinikan asiantuntijat myös valmentavat yrityksiä ja muita työnantajia esimerkiksi päihdeohjelman laatimisessa ja käyttöönotossa.

Kunnille suunnatut palvelut A-klinikan sivuilla

Kunnille eli esimerkiksi lastensuojelulle tarkoitetut digipalvelumme löytyvät A-klinikan sivuilta. Uudistuksen myötä olemme luopuneet hoitoaverkossa.fi-sivustosta.

Tutustu