A-klinikka uudistaa palvelujaan – yrityksiä ja yksityisasiakkaita palvellaan Pohjoisklinikalla

Työelämäpalvelut

A-klinikka Oy keskittää kaikki yrityksille, muille työnantajille ja yksityisasiakkaille suunnatut palvelut Pohjoisklinikalle vuoden 2021 loppuun mennessä.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja uudistuksella selkeytämme yksityisten palvelujen kokonaisuutta. Pohjoisklinikka on osa A-klinikkaa.

Pohjoisklinikka palvelee koko Suomea

Alkoholiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon erikoistunut Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka. Etävastaanotot ja digipalvelut ovat saatavilla koko Suomeen. Pohjoisklinikan toimipiste palvelee Helsingin ydinkeskustassa.

Yksityisasiakkaat voivat tulla Pohjoisklinikan palveluihin suoraan ilman lähetettä. Ajan lääkärille tai päihdehoitajalle saa nopeasti. Voit varata ajan myös maksuttomalle ensikäynnille.

Saatavilla työelämäpalveluja ja koulutuksia

Pohjoisklinikka tarjoaa hoitopalvelujen lisäksi työelämäpalveluja, kuten koulutuksia alkoholinkäytön puheeksiottoon työpaikoilla. Pohjoisklinikan asiantuntijat myös valmentavat yrityksiä ja muita työnantajia esimerkiksi päihdeohjelman laatimisessa ja käyttöönotossa.

Kunnille suunnatut palvelut A-klinikan sivuilla

Kunnille suunnatut digipalvelumme, kuten verkkoterapia ja Previct, löytyvät A-klinikan sivuilta Digipalvelut- ja Ammattilaiselle-osioista. Uudistuksen myötä olemme luopuneet hoitoaverkossa.fi-sivustosta.

Tutustu

Pohjoisklinikka A-klinikan digipalvelut kunnille