Back to top
Uutinen

Asunnottomien yön tapahtumat Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa järjestetään Asunnottomien yön viikolla Kokemuskirjasto 15.10. ja Asunnottomien yön päätapahtuma 17.10. Lämpimästi tervetuloa!

Kokemuskirjasto

A-klinikka Oy:n Hämeenlinnan asumispalvelut järjestävät osana Asunnottomien yön tapahtumia Kokemuskirjaston torstaina 15.10. klo 14–18. Tapahtuma pidetään Hämeenlinnan kaupunginkirjastolla osoitteessa Lukiokatu 2.

Kokemuskirjasto lisää tietoa syrjäytyneisyyden kokemuksesta ja asunnottomuudesta ja vähentää ennakkoluuloja. Kokemuskirjastossa tarinan kuulee suoraan sitä kertovalta ihmiseltä kirjan lukemisen sijaan. Paikalla on lainattavissa tarinoita elävästä elämästä sekä ammattilaisten puheenvuoroja asumispalvelun, velkaneuvonnan, turvakodin ja sosiaalityön näkökulmista. Haasteet esimerkiksi päihdeongelmiin, vankilasta vapautumiseen ja asunnottomuuteen liittyen ovat todellisuutta, jota Kokemuskirjasto tuo esiin.

Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja perheystävällinen. Muutokset koronatilanteen vuoksi ovat mahdollisia. Käytäthän tapahtumassa maskia. Paikan päällä on saatavilla maskeja tilaisuutta varten.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla.

Asunnottomien yön päätapahtuma

Hämeenlinnan Asunnottomien yön päätapahtuma pidetään teemalla "Apua ajoissa" lauantaina 17.10. klo 16–21. Tapahtuma järjestetään Kino Wanhakopin tiloissa osoitteessa Sibeliuksenkatu 11. Ruokailu ja takkilahjoitusten jako tapahtuu Hämeenlinnan torilla.

Tilaisuus striimataan ja sitä on mahdollista seurata myös etänä osoitteessa radiojauho.com. On mahdollista, että tapahtuma siirtyy koronatilanteen vuoksi kokonaan etätapahtumaksi.

Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja perheystävällinen. Paikan päällä tapahtumassa tulee käyttää maskia. Maskeja on saatavilla tilaisuutta varten.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja lisätietoihin tapahtuman Facebook-sivulla.

Asunnottomien yötä vietetään vuosittain eri paikkakunnilla YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä 17.10.