Autamme vuorokauden ympäri – alkoholin vieroitus- ja selviämishoitoa Kymenlaaksossa

Olemme avoinna

Kymenlaakson asukkaat voivat tulla alkoholin vieroitus- ja selviämishoitoon suoraan ilman lähetettä. Palvelumme sijaitsevat Kouvolassa.

A-klinikka Oy on keskittänyt päihdehoidon laitoshoitopalvelunsa Kymenlaakson alueella Kouvolaan 14.12.2020 alkaen. Kouvolassa palveluihin sisältyvät Vieroitushoitoyksikkö, Selviämishoitoasema ja A-klinikkayhteisö. Kotkassa sijainneet palvelut ovat sulkeneet ovensa.

Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden asukkaat voivat tulla alkoholin vieroitus- ja selviämishoitoon suoraan ilman lähetettä tai maksusitoumusta. Palvelemme ympäri vuorokauden.

Vieroitushoitoyksikkö Kouvola
Selviämishoitoasema Kouvola
Kotiharjuntie 20, 45100 Kouvola
puh. 040 526 7620 (24/7)

Vieroitushoitoyksikkö tarjoaa hoitoa myös huumeista ja lääkkeistä vieroittautumiseen. Huume- ja lääkevieroitushoitoon tarvitaan kotikunnan maksusitoumus.

Vieroitushoidon jälkeen on mahdollista jatkaa pidempiaikaisessa laitoshoidossa A-klinikkayhteisö Kouvolan palveluissa. A-klinikkayhteisön palveluihin tarvitaan maksusitoumus.

Palvelut voi maksaa myös itse, jolloin hoitoon voi hakeutua suoraan asiakaspalvelumme kautta.

Ota yhteyttä

Neuvomme mielellämme palveluihimme liittyen. A-klinikka Oy:n asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 506 5550. Alkoholin vieroitus- ja selviämishoitoon tullessa voit ottaa yhteyttä suoraan toimipisteen numeroon 040 526 7620.