Back to top
Uutinen

Digitaaliset palvelut tuovat avun luoksesi

Huolestuttaako oma tai läheisen alkoholinkäyttö? Jos juominen mietityttää, se ei useimmiten ole enää kohtuullista. Tilanteeseen kannattaa havahtua ajoissa ja keskustella asiasta ammattilaisen kanssa.

A-klinikan digitaalisissa palveluissa pääset vastaanotolle helposti videoyhteyden välityksellä omalta kotisohvaltasi. Yksittäisten etävastaanottojen lisäksi saatavilla on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu verkkoterapia.

Tukea helposti etävastaanotolta

Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua. Palvelu on saatavilla paikkakunnasta riippumatta, ja etävastaanotolle voi tulla ilman lähetettä tai aikaisempaa hoitokontaktia.

Vastaanotolla tukenasi on kokenut verkkoterapeutti, jonka kanssa pääsee keskustelemaan videovälitteisesti. Vastaanottokäyntejä voi varata yksittäin oman tarpeen mukaan. Hinnat alkaen 80 €.

Apua alkoholinkäytön vähentämiseen

Verkkoterapia yhdistää ammattilaisen tuen ja itsenäisen työskentelyn verkossa. Verkkoterapian harjoitukset auttavat rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Saat harjoituksista henkilökohtaista palautetta ja tapaat verkkoterapeuttia videoyhteyden välityksellä etävastaanotolla.

Verkkoterapian hoito kestää 3–6 kuukautta. Hoito soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä verkkoterapia on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Hoidon voi maksaa itse tai tiedustella maksusitoumusta oman kotikunnan sosiaali- ja terveydenhuollosta tai työnantajalta. Hoitoon pääsee nopeasti ilman jonoja.

Tutustu lisää ja varaa aika: hoitoaverkossa.fi