Back to top
Uutinen

Hämeenlinnan seudun asukkailta kysytään alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvistä asenteista

Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille suunnattu Päihdeasennekysely on avattu. Kyselyllä selvitetään alkoholiin, muihin päihteisiin ja rahapelaamiseen liittyviä asenteita ja kokemuksia. Vuonna 2017 kyselyyn vastasi yli 1 000 kuntalaista.

Päihdeasennekysely on avoinna 5.11.2018–31.12.2018. Vastaukset ovat nimettömiä ja luottamuksellisia. Kysely avataan viikolla 45, kun vietetään valtakunnallista Ehkäisevän päihdetyön viikkoa.

Kysely tarjoaa asukkaille säännöllisen mahdollisuuden tuoda äänensä kuuluviin päihteisiin ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. A-klinikka Oy:n ehkäisevä päihdetyö toteuttaa kyselyn nyt neljättä kertaa.

”Viime vuonna vastauksia kerättiin ensimmäistä kertaa laajemmin peruskoulujen yläasteilla. Toivomme, että nyt myös lasten ja nuorten vanhemmat saataisiin pohtimaan omia asenteitaan ja kokemuksiaan”, kertoo ehkäisevän päihdetyön koordinaattori Paula Meskanen A-klinikka Oy:ltä.  

Päihdeasennekysely on osa seudullista Pakka-toimintaa, joka on tutkitusti tehokas malli paikalliselle työlle päihdehaittojen ehkäisemiseksi.

Yhteistyössä mukana Hämeenlinnan kaupunki, Janakkalan kunta, Hattulan kunta ja A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus.

Lisätietoja

www.a-klinikka.fi/epthml

Paula Meskanen, koordinaattori, Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna, A-klinikka Oy
paula.meskanen(at)a-klinikka.fi, puh. 050 592 1455

Kyselyn suora linkki: www.webropolsurveys.com/S/EBD0DACEA779044C.par