Back to top
Uutinen

Hyvän Tiedon Omena -tunnustuspalkinto Kaarlo Simojoelle

Terveystoimittajat ry on myöntänyt vuoden 2018 Hyvän Tiedon Omena -tunnustuspalkinnon Kaarlo Simojoelle. Tunnustus jaetaan vuosittain asiantuntijalle, joka on tehnyt erityisen hyvää yhteistyötä median ja terveystoimittajien kanssa.

Simojokea kiitetään helposti lähestyttäväksi ja suorapuheiseksi haastateltavaksi. Suomalaisten terveet elämäntavat, mielenterveysasiat ja erityisesti päihteidenkäytöstä kohtisuoraan keskusteleminen ovat hänen missioitaan, palkinnon perusteluissa mainitaan. Hän keskustelee aktiivisesti Twitterissä tärkeistä terveyspoliittisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä, kriittisiä sävyjäkään kaihtamatta.

Simojoki aloitti A-klinikkasäätiön johtavan ylilääkärin tehtävässä vuonna 2014 ja työskenteli sitä ennen 16 vuotta päihdelääkärinä. Nykyään hän johtaa A-klinikkasäätiön kokonaan omistamaa A-klinikka Oy:tä ja toimii A-klinikkasäätiön asiantuntijalääkärinä.

Terveystoimittajat ry on lääketiedettä, terveydenhoitoa ja terveyspolitiikkaa seuraavien toimittajien yhdistys. Hyvän Tiedon Omena -tunnustuspalkinto jaetaan 27. kerran.

Lisätietoja

www.terveystoimittajat.fi