Back to top
Uutinen

Kutsu Helsingin Vallilan asukasiltaan 2.9.

Vallilan alueen asukkaiden ja toimijoiden asukasilta
ke 2.9. klo 17.30–19.30

A-klinikka Oy ja Helsingin kaupunki kutsuvat asukasiltaan Vallilan alueen asukkaat, yrittäjät ja oppilaitokset. Tilaisuudessa kerrotaan Sturenkadun korvaushoitoklinikan toiminnasta, keskustellaan alueen tilanteesta ja etsitään yhteisiä ratkaisukeinoja siihen, että alue olisi turvallinen ja toimiva kaikille. Paikalla keskustelemassa ovat A-klinikka Oy, Helsingin kaupunki ja Helsingin poliisin ennalta estävä toiminto.

Asukasilta järjestetään keskiviikkona 2.9. klo 17.30 alkaen Helsingin työväenopiston Opistotalolla, Helsinginkatu 26. Tilaisuuteen mahtuu enintään 70 osallistujaa. Osallistujille on tarjolla kasvomaskeja tilaisuutta varten. Ilmoittautua ei tarvitse.

Asukasillan jälkeen on mahdollisuus tutustua A-klinikka Oy:n Sturenkadun korvaushoitoklinikan tiloihin klo 19.45–20.30 osoitteessa Sturenkatu 25. K-klinikka Helsinki Sturenkatu aloitti toimintansa viime vuodenvaihteessa.

Huom. Asukasilta ja tutustuminen korvaushoitoklinikan tiloihin järjestetään koronavarauksella. Tarkista ajantasaiset tiedot tältä sivulta. Tilaisuus järjestetään suunnitellusti – lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat esittää kysymyksiä tai kertoa huolenaiheistasi jo etukäteen A-klinikka Oy:lle, Helsingin kaupungille tai poliisille, voit tehdä sen lomakkeella 31.8. mennessä (lomake sulkeutunut).

Asukasillan järjestävät yhteistyössä A-klinikka Oy ja Helsingin kaupunki.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Antti Immonen, aluepäällikkö, A-klinikka Oy, [email protected], p. 040 592 7291