Maskien käytöstä pääsääntöisesti luovuttu A-klinikka Oy:n toimipisteissä

Varotoimia palveluissamme
Mostphotos

A-klinikka Oy:n toimipisteissä on pääsääntöisesti luovuttu maskien käytöstä asiakas- ja potilastyössä.

Maskia käytetään jatkossakin esimerkiksi silloin, jos asiakas tai potilas haluaa maskia käytettävän tai jos asiakas tai potilas itse käyttää maskia vastaanotolle tullessaan.

Lisäksi maskien käyttöä arvioidaan potilaskohtaisesti muun muassa sellaisissa tilanteissa, joissa potilaalla on hengitystieinfektion oireita.

Useissa poliklinikkapalveluissamme vastaanotto on edelleen mahdollista pitää etävastaanottona puhelimitse tai videovälitteisesti. Kysy etävastaanotosta lisää asiakaspalvelustamme tai sinua hoitavalta työntekijältä.

Toivomme jatkossakin, ettet asioi toimipisteissämme, jos sinulla on flunssaoireita tai olet kipeä. Voit peruuttaa ajan soittamalla asiakaspalveluumme 010 506 5550 tai omalle työntekijällesi.

Tarvittaessa saat lisätietoja A-klinikka Oy:n palveluihin liittyen asiakaspalvelustamme 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.