Back to top
Uutinen

Meillä saa puhua kannabiksesta -koulutus Hämeenlinnassa 1.10.

Tukea ja työvälineitä kannabiksen käytön puheeksi ottoon. Tervetuloa maksuttomaan, kaikille avoimeen koulutukseen tiistaina 1.10.2019 klo 8–10.30 Hämeenlinnan Kumppanuustalolle (Kirjastokatu 1, Pysäkin auditorio).

Koulutus antaa tietoa kannabiksesta, kannabisinterventiosta sekä työkaluja oman työn ja kohtaamisten tueksi. Koulutus on suunniteltu erityisesti tueksi työskentelyyn nuorten kanssa. Se antaa valmiuksia kohdata kannabista käyttävä nuori, mutta myös ymmärrystä nuoren perheen tilanteen tukemiseksi. Ilmoittaudu 24.9. mennessä.

KASVI on erityisesti nuorille kannabiksen käyttäjille suunnattu työmenetelmä. Se on lyhytinterventio, joka soveltuu kannabiksen käytön puheeksiottoon sekä käytön vähentämisen ja lopettamisen tueksi. Lyhytinterventioiden on todettu auttavan kannabiksen käytön vähentämisessä ja lopettamisessa. Interventio sisältää työkaluja, jotka on kehitetty yhdessä kohderyhmän nuorten ja ammattilaisten kanssa.

KASVI-interventio muodostuu teemoista:

  • Kysy ja keskustele
  • Arvioi ja anna tietoa
  • Suunnittele
  • Vahvista
  • Itsemääräämisoikeus ja oma vastuu

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä A-klinikka Oy:n Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna sekä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n ja YAD ry:n Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -yhteishanke.

Koulutuksessa on kahvitarjoilu klo 8–8.30 kahvilan aulassa.

Lisätietoja 

Paula Meskanen, paula.meskanen(at)a-klinikka.fi, puh. 050 592 1455
Ilmoittautumislomake
Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna