Perheneuvola Kokemäen nimi muuttuu 1.7.

Lapset

A-klinikka Oy:n Kokemäellä sijaitseva Perheneuvola palvelee 1.7. alkaen nimellä Perheiden palvelut Kokemäki. Palvelujen sisältöön ei tule muutoksia.

Uusi nimi on linjassa A-klinikan muiden perhepalveluja tuottavien yksiköiden nimien kanssa. Perheiden palveluista saa perheneuvontaa ja apua lasten kasvatukseen ja perhesuhteisiin liittyvissä asioissa. Tukea tarjotaan niin vanhemmuuteen kuin parisuhteen ongelmiin.

Palvelut on tarkoitettu Eurajoen, Harjavallan, Huittisten, Kokemäen ja Nakkilan asukkaille. Ajan voi varata suoraan A-klinikka Oy:n asiakaspalvelun kautta. Muissa kunnissa asuvat voivat hakeutua palveluihin kotikunnan myöntämällä maksusitoumuksella.

Perheiden palveluihin sisältyvät myös lastensuojelun tukipalvelut. Perhetyön ja tehostetun perhetyön palveluihin ohjaudutaan kotikunnan sosiaalipalvelujen kautta.

Samassa toimipisteessä sijaitsee myös A-klinikka Kokemäki, josta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihin ovat tervetulleita myös läheiset. A-klinikalla on sivuvastaanotot Eurajoella, Harjavallassa, Luvialla ja Nakkilassa.

Tutustu tarkemmin

Perheiden palvelut Kokemäki A-klinikka Kokemäki Päihteitä käyttävien äitien tuki ja hoito – hanke Satakunnassa