Back to top
Uutinen

Seminaari ammattilaisille Helsingissä 8.10.

Päihteiden käytön rangaistavuus ja korvaushoito

Helsingissä 8.10. järjestettävässä seminaarissa on harvinainen tilaisuus kuulla yhdysvaltalaista professori Mark Greenwaldia. Greenwald on tunnettu opioidiriippuvuuden korvaushoidon asiantuntija. Seminaarissa kuullaan viimeaikaista tietoa pitkäaikaisesta korvaushoidosta.

Seminaarin toinen puhuja on Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio, jonka aiheena on ajankohtainen päihteidenkäyttäjien hoidon ja rangaistuksen suhde. Erityisesti kannabiksen käytön rangaistavuus on herättänyt viime aikoina keskustelua, joka on ollut hyvin arvolatautunutta. Tule kuulemaan Suomen huippuasiantuntijan näkemys aiheesta.

Seminaarin avaa A-klinikka Oy:n lääketieteellinen johtaja ja toimitusjohtaja Kaarlo Simojoki. Simojoki on myös Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan työelämäprofessori.

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu tilaisuus on maksuton, ja se sisältää kahvitarjoilun ja lounaan. Voit osallistua myös vain jompaankumpaan luentoon.

Ilmoittaudu tiistaihin 1.10. klo 12 mennessä, paikkoja on rajoitetusti: http://bit.ly/seminaariin

Aika: tiistai 8.10.2019 klo 8.30–13.00
Paikka: Biomedicum Helsinki 1, Haartmaninkatu 8 (luentosali 3)

Ohjelma

08.30 Kahvi
09.00 Tervetuloa – Kaarlo Simojoki
09.15 The neuropharmacological foundation for the treatment of opioid use disorder – Mark Greenwald
10.30 Tauko
11.00 Päihteet: rikos ja rangaistus? – Kimmo Nuotio
11.45 Päätössanat
12.00 Lounas

Seminaarin järjestävät yhteistyössä A-klinikka Oy, A-klinikkasäätiö ja Helsingin yliopisto. Tilaisuuden järjestämistä on tukenut Indivior.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: [email protected]