Back to top
Uutinen

Tervetuloa meille – Suomen suurin avoimien ovien tempaus

A-klinikka Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tempauksen aikana 30.9.–6.10. yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja kertovat toiminnastaan.

A-klinikka Oy osallistuu tempaukseen tiistaina 1.10. ja järjestää tapahtumia seuraavissa toimipisteissään:

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle, kun paikat ja ajat varmistuvat.

– Avoimien ovien tapahtuma on helppo tapa tutustua erilaisiin yrityksiin. Päihde- ja mielenterveyspalvelut saattavat monille tuntua vähän vierailta ja jopa arveluttavilta. Lopulta kyse on kuitenkin siitä, että teemme tätä työtä, jotta ihmiset saavat apua ja tukea ongelmiinsa, kun he sitä tarvitsevat, kertoo A-klinikka Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Blomberg.

– Lisäksi olemme yhteiskunnallinen yritys, eli työtä tehdään myös yhteiseksi hyväksi. A-klinikka Oy:n toiminnan tuotot palautuvat suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen, Blomberg jatkaa.

Tervetuloa meille -viikon tapahtumakalenteriin on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avointen ovien tapahtumat. Tapahtumakalenterin osoite on tervetuloameille.fi. Somessa voit osallistua keskusteluun tunnisteella #tervetuloameille.

– Tervetuloa meille -viikon kautta teemme suomalaisen työn näkyväksi, kun yritykset kautta maan avaavat ovensa yhtä aikaa. Yrityksissä ja organisaatioissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka ei välttämättä tule aina esiin, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Vietetään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä!

Lisätietoja

Jenni Blomberg, viestintä- ja markkinointipäällikkö, A-klinikka Oy
p. 050 5257 339, jenni.blomberg(at)a-klinikka.fi

Merja Mantila, projektipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto
p. 050 330 3640, merja.mantila(at)suomalainentyo.fi

Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto
p. 050 407 2623, tero.lausala(at)suomalainentyo.fi

Tervetuloa meille -viikon aikana 30.9.–6.10.2019 yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, mitä niissä tehdään. Tempaus on avoin kaikille yrityksille. Tervetuloa meille -viikon takana on Suomalaisen Työn Liitto. tervetuloameille.fi

Tämän sivun lyhytosoite: a-klinikka.fi/tervetuloameille