Alkoholinkäytön tilannearvio on helppo ja luotettava tapa saada päihdealan ammattilaisen arvio asiakkaan tilanteesta.

Noin viikon kestävän alkoholinkäytön tilannearvion aikana asiakas tekee itsearviointia verkkopalvelussa ja tapaa A-klinikka Oy:n ammattilaisen etävastaanotolla. Lähetteen tehnyt ammattilainen saa arvion päätteeksi hoitosuosituksen asiakkaan tilanteeseen. Tilannearvion hinta on 135 €.

Tilannearvio soveltuu asiakkaalle, jonka juominen herättää huolta tai ylittää riskijuomisen rajan. Asiakas tarvitsee tilannearviota varten sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Itsearvioinnin voi tehdä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tee asiakkaallesi lähete

Lähete sisältää asiakkaan yhteystiedot ja lyhyen kuvauksen tilanteesta. Tärkeää on, että lisäät lähetteeseen asiakkaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Maksajan tiedot lisätään lähetteen toiselle sivulle.

Lataa lähetepohja

Toimita lähete suojatulla turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostipalvelua, voit lähettää tiedoston A-klinikka Oy:n turvasähköpostipalvelun kautta.

Tarvittaessa voit myös tulostaa lähetteen ja postittaa sen osoitteeseen A-klinikka Oy / Digitaaliset palvelut, Helsingintie 7 A, 3. krs, 24100 Salo.

Kun lähete on saapunut, A-klinikka Oy:n ammattilainen ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja sopii arvion aloituksesta. Asiakas saa kutsun ohjelmaan sähköpostiinsa ja rekisteröityy palveluun.

Ota yhteyttä

Sari Korpiaho, palveluesimies, A-klinikka Oy, p. 040 648 2403, [email protected]