Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää noin neljä kuukautta.

Verkkoterapia soveltuu täysi-ikäisille alkoholin riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon. Asiakas tarvitsee verkkoterapiaa varten sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset.

Kun asiakas ohjataan verkkoterapiaan kunnan palveluista, lähetteen tehnyt ammattilainen saa asiakkaan hoidosta yhteenvedon ja suosituksen tai suunnitelman jatkohoidosta.

Tee asiakkaallesi lähete

Lähete sisältää asiakkaan yhteystiedot ja lyhyen kuvauksen tilanteesta. Huomioithan, että poissulkukriteerit eivät täyty asiakkaan kohdalla.

Tärkeää on, että lisäät lähetteeseen asiakkaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Maksajan tiedot lisätään lähetteen toiselle sivulle. Lisää lähetteeseen myös verkkoterapiaohjelma, jota suosittelet asiakkaalle.

Toimita lähete suojatulla turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostipalvelua, voit lähettää tiedoston A-klinikka Oy:n turvasähköpostipalvelun kautta.

Lataa lähetepohja

Tarvittaessa voit myös tulostaa lähetteen ja postittaa sen osoitteeseen A-klinikka Oy / Digitaaliset palvelut, Helsingintie 7 A, 3. krs, 24100 Salo.

Kun lähete on saapunut, A-klinikka Oy:n ammattilainen ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja sopii verkkoterapian aloituksesta.

Tutustu tarkemmin

Verkkoterapiaohjelmat Mihin verkkoterapia perustuu?

Ota yhteyttä

Sari Korpiaho, palveluesimies, A-klinikka Oy, p. 040 648 2403, [email protected]