A-klinikka Oy tuottaa monipuolisia päihdepalveluja kunnille ja sairaanhoitopiireille. Tarjoamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, korvaushoitoa ja vieroitushoitoa.

A-klinikat ja muut avohoitopalvelumme

Poliklinikkapalveluissa hoidamme erilaisia alkoholiin, muihin päihteisiin ja toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyviä ongelmia. Hoidossa huomioidaan myös mielenterveys. A-klinikkamme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Kokemäellä, Salossa, Tampereella ja Turussa.

Perhe- ja nuorten palvelut on tarkoitettu nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen. Nuorten palveluja tarjoamme Espoossa, Hämeenlinnassa, Salossa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi Kokemäellä palvelee Perheiden palvelut.

Korvaushoitopalvelut tarjoavat opioidiriippuvuuden korvaus- ja vieroitushoitoa. K-klinikat sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa ja Tampereella. Matalan kynnyksen palveluissamme Hämeenlinnassa, Salossa ja Tampereella on saatavilla esimerkiksi terveysneuvontaa ja huumehoidon avopalveluja.

Ympärivuorokautinen laitoshoito

Ympärivuorokautisessa vieroitushoidossa katkaistaan alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden käyttö turvallisesti ja luodaan edellytyksiä päihdeongelmasta toipumiselle. Vieroitushoitoyksikkömme palvelevat Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Lahdessa, Salossa, Tampereella ja Turussa. 

Selviämishoitoasemien tarjoama hoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot ja turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta. Selviämishoitoasemat sijaitsevat Kouvolassa, Salossa ja Turussa.

Tarjoamme pidempiaikaista kuntouttavaa laitoshoitoa A-klinikkayhteisöissä Kouvolassa, Salossa ja Tampereella. Asiakkaan hoitoon voi sisältyä myös useita laitoshoidon palveluja, kuten vieroitushoitoa ja kuntouttavan laitoshoidon jakso.

Päihdesairaala palvelee koko Suomea

Palveluihimme sisältyy Suomen ainoan Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito. Järvenpäässä sijaitseva sairaala palvelee koko Suomea. Hoitoon voivat ohjata lähetteellä ja maksusitoumuksella esimerkiksi terveyskeskus, sairaala tai mielenterveyspalvelut.

Päihdeosaamiseen erikoistuneet asumispalvelumme

Asumispalvelumme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Pyhtäällä, Salossa ja Somerolla. Tarjoamme esimerkiksi palveluasumista, tuettua asumista sekä tehostettua palveluasumista muistisairaille.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää palveluistamme.