Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää noin neljä kuukautta.

Verkkoterapia soveltuu täysi-ikäisille alkoholin riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon. Asiakas tarvitsee verkkoterapiaa varten sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset.

Kun asiakas ohjataan verkkoterapiaan kunnan palveluista, lähetteen tehnyt ammattilainen saa asiakkaan hoidosta yhteenvedon ja suosituksen tai suunnitelman jatkohoidosta.

Mikäli olet työterveyshuollon tai henkilöstöhallinnon edustaja, siirry Pohjoisklinikan sivuille tekemään lähete. Lue lisää muutoksesta.

Tee asiakkaallesi lähete

Lähete sisältää asiakkaan yhteystiedot ja lyhyen kuvauksen tilanteesta. Huomioithan, että poissulkukriteerit eivät täyty asiakkaan kohdalla.

Tärkeää on, että lisäät lähetteeseen asiakkaan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Maksajan tiedot lisätään lähetteen toiselle sivulle. Lisää lähetteeseen myös verkkoterapiaohjelma, jota suosittelet asiakkaalle.

Lataa lähetepohja

Toimita lähete suojatulla turvasähköpostilla osoitteeseen [email protected] Jos käytössäsi ei ole turvasähköpostipalvelua, voit lähettää tiedoston A-klinikka Oy:n turvasähköpostipalvelun kautta.

Tarvittaessa voit myös tulostaa lähetteen ja postittaa sen osoitteeseen A-klinikka Oy / Digitaaliset palvelut, Helsingintie 7 A, 3. krs, 24100 Salo.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Sari Korpiaho, palveluesimies, A-klinikka Oy, p. 040 648 2403, [email protected]