Työelämäpalvelut

Tiesitkö, että työssäkäyvistä miehistä 39 % ja naisista 14 % käyttää alkoholia yli riskirajojen? Perinteiset palvelut eivät tavoita kaikkia alkoholia haitallisesti käyttäviä.

A-klinikka Oy palvelee yrityksiä, muita työnantajia ja yksityisasiakkaita Pohjoisklinikalla, joka on osa A‑klinikkaa. Tarjoamme palveluja yksittäisistä vastaanotoista tai koulutuksista pidempiaikaiseen yhteistyöhön.

Pohjoisklinikka palvelee koko Suomea

Alkoholiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon erikoistunut Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka, jonka digipalvelut ovat saatavilla koko Suomeen. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa.

Palveluihin sisältyvät esimerkiksi vastaanottokäynnit, verkkoterapia ja alkoholinkäytön tilannearvio. Pohjoisklinikan lääkärit ja muut asiantuntijat palvelevat ammattitaidolla ja luottamuksella.

Saatavilla myös työelämäpalveluja ja koulutuksia

Hoitopalvelujen lisäksi Pohjoisklinikka tarjoaa työelämäpalveluja, kuten esimiehille, johdolle tai henkilöstöhallinnolle suunnattuja koulutuksia alkoholinkäytön puheeksiottoon työpaikalla.

Pohjoisklinikan asiantuntijat myös valmentavat yrityksiä ja muita työnantajia esimerkiksi päihdeohjelman laatimisessa ja käyttöönotossa.

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Yritys voi hankkia Pohjoisklinikan hoitopalveluja suoraan tai hyödyntää ohjausta työterveyshuollon kautta. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Tutustu Pohjoisklinikan palveluihin