Ilmoittautuminen Latvian päihdetiedotusseminaariin Päihteet ja moninaisuus on avattu

29. Päihdetiedotusseminaari järjestetään Jurmalassa, Latviassa 6. - 8.6.2013.

Tavoitteena on tiedonvaihto ja alueellinen vertailu päihdekysymysten moninaisuuden teemasta. Seminaari on suunnattu toimittajille, tutkijoille sekä päihdealan asiantuntijoille ja vaikuttajille. Se tarjoaa eri orientaatioista tuleville ammattilaisille tilaisuuden kiireettömään vuorovaikutukseen.

Ohjelmassa kuullaan psykososiaalisten kysymysten marginaalista, pelihaittojen tuottamisen ja vähentämisen välisistä jännitteistä, korvaushoidon ajankohtaisista haasteista, päihdeongelmaisten vankien äitiydestä, ikääntyneistä päihde- ja mielenterveyspalvelujen asiakkaina, dopingaineiden yhteydestä sekakäyttöön, rahapelaamisesta elämän kriisiytymisenä sekä eri kulttuurien tuomista voimavaroista päihdetyölle. Muuntohuumeita tarkastellaan niin lainsäädännön haasteena kuin niiden käyttäjienkin silmin. Seminaarin teemoissa tavataan kokemusasiantuntijoita ja Latvian päihde- ja lähialojen oloihin tutustutaan opintokäynneillä.

Verkostoitumisen ohella tapahtumalla halutaan välittää korkeatasoisia, taustoitettuja sisältöjä medialle ja edistää moniulotteisuutta siinä, miten päihdeilmiöistä julkisuudessa puhutaan. Foorumin tämän vuoden teemalla viitataan siihen, että ei ole yhtä vaan monia näkökulmia päihteiden käyttöön ja erilaisia ihmisryhmiä, joiden arjessa päihteiden käyttö näkyy.

Löytyykö myös palveluista valmiuksia moninaisuuden kohtaamiseen?

Osallistumismaksu on 390 euroa ja se sisältää lennot, bussikuljetukset Latviassa, majoituksen, aamiaiset, lounaat, yhden illallisen ja järjestetyn ohjelman torstaista lauantaihin. Tämä on 29. kerta, kun vuosittainen tapahtuma järjestetään.

Päihdetiedotusseminaarin sivulle

Ei näy haussa: