Rahapelaamisesta pitää puhua

Torstaina 8.2. klo 17-19.30 A-klinikka, Hämeenlinnan tiloissa
(Viipurintie 1-3 G, 4.kerros)

Ongelmallinen rahapelaaminen on ollut viime aikoina paljon esillä, mutta siitä puhuminen on vielä useimmille vierasta. Vaikka neljä viidestä suomalaisesta pelaa rahapelejä säännöllisesti, tiedämme rahapelaamisesta liian vähän. Tässä rennossa keskustelutilaisuudessa opitaan miten rahapelaamisesta voi puhua, miten ongelmallisesti rahapelaavia voi tukea ja miten rahapelaaminen vaikuttaa arkeen ja ihmissuhteisiin.

Tilaisuus järjestetään Hämeenlinnan ehkäisevän päihdetyön yksikön ja Sospedin yhteistyönä. Tilaisuus on rento mahdollisuus oppia uutta ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan yhdessä kollegan, ystävän tai sukulaisen kanssa. Tilaisuudessa ovat paikalla Pelirajat’on-toiminnan koordinaattori Cata Forsström ja kokemusasiantuntija.

Tilaisuus on maksuton ja osallistujille tarjotaan kahvi/tee.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 1.2. mennessä:
cata.forsstrom@sosped.fi

Pelirajat’on on Sosped säätiön valtakunnallista toimintaa ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen voittovaroista..

Pelirajat’on tarjoaa ongelmallisesti rahapelaaville ja heidän läheisilleen monipuolista vertaistukea. Tavoitteena on parantaa ongelmallisesti pelaavien ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä lisätä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tietoisuutta rahapeliongelmista ja sen tunnistamisesta. Pelirajat'on tejee työtä yhdessä koulutettujen vapaaehtoisten vertaisohjaajien kanssa.