Tervetuloa Vanhene viisaasti -yleisöluennolle Myllypuroon 2.10.

Ikääntymiseen liittyy paljon hyvää ja myönteistä. Oppimiskyky säilyy, mukautuminen erilaisiin tilanteisiin paranee, tunnejärjestelmä tasoittuu. Vanheneminen ei ole vain luopumista, raihnaistumista ja alakuloa. Mielen taitoja voi harjoitella vanhemmallakin iällä. Koskaan ei ole myöhäistä saada onnellinen vanhuus.

Terveystieteiden maisteri, A-klinikkasäätiön kehittämiskoordinaattori Sisko Salo-Chydenius puhuu viisaasta vanhenemisesta Myllypuron palvelukeskuksessa (Myllymatkantie 4, Helsinki) maanantaina 2.10.2017 kello 13. Mielen hyvinvoinnin lisäksi luennon teemana ovat päihteet. Alkoholinkäyttö ei ole tänä päivänä vierasta ikääntyneillekään. Mutta milloin se on haitallista ja vaaraksi toimintakyvylle?

Vanhene viisaasti -yleisöluennolle on vapaa pääsy, tervetuloa! 

Luento on osa A-klinikkasäätiön, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston, Kalliolan setlementin ja Suomen Mielenterveysseuran #Vanheneviisaasti-kampanjaa. Katso kampanjan video Youtubessa täällä.

Sisko Salo-Chydenius kertoo viisaasta vanhenemisesta 2.10.2017 klo 13 Myllypuron palvelukeskuksessa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kehittämiskoordinaattori Sisko Salo-Chydenius kertoo viisaasta vanhenemisesta kaikille avoimella yleisöluennolla Myllypuron palvelukeskuksessa Helsingissä 2.10 kello 13.