Terveysneuvontapäivät 5.–6.10.2017 Kino Andorrassa Helsingissä

Terveysneuvontapäivät on kouluttautumisen ja verkostoitumisen tapahtuma haittoja vähentävää päihdetyötä tekeville ammattilaisille ja vertaisille. Ohjelmassa on ajankohtaisia asiantuntijaluentoja ja iltatilaisuus.

Päivillä kuullaan terveysneuvonnan hyvistä käytännöistä. Mikä on riittävää haittoja vähentävässä työssä? Mitkä tekijät vaikuttavat huumeita käyttävien ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen? Miten Suomen C-hepatiittistrategia etenee ja miten C-hepatiittia käytännössä hoidetaan? Miten tunnistaa seksuaalinen kaltoinkohtelu ja tukea itsemääräämisoikeutta päihteiden aktiivikäyttäjien arjessa? Tutustu päivien kaikkiin aiheisiin ohjelmassa.

Eduskunnan terveiset ohjelmaan tuo kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen.

Päivät järjestää A-klinikkasäätiön Huumehaitta-hanke sosiaali- ja terveysministeriön tuella. Yhteistyökumppaneina toimivat terveysneuvontapisteet Kouvolan Vinkki ja Drop In Kurvi.

Ilmoittautuminen on avattu, lue ohjeet tässä osoitteessa. Ilmoittautumisaikaa on 2.10. asti. Mahdolliset peruutukset ennen 31.8., minkä jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuus on ammattihenkilöille maksullinen. Haittoja vähentävässä päihdetyössä vapaaehtoistyötä tekeville vertaisille tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman sivu Facebookissa

#tnpäivät