Kädet tietokoneella

Mietityttääkö juominen? Alkoholinkäytön tilannearvion avulla pääset selvittelemään omaa tilannettasi päihdealan ammattilaisen kanssa.

Apua oman tilanteen arvioimiseen

Alkoholinkäytön tilannearvioon sisältyy itsearviointia verkossa ja etävastaanotto päihdealan ammattilaisen kanssa. Itsearviointiin on hyvä varata vähintään pari tuntia aikaa. Etävastaanoton pituus on 45 minuuttia.

Itsearviointi antaa sinulle välineitä oman tilanteesi ja tavoitteidesi pohdintaan. Etävastaanotolla keskustelet tilanteestasi ammattilaisen kanssa ja suunnittelette yhdessä jatkoa tarpeesi mukaan.

Ammattilainen tekee arvion päätteeksi yhteenvedon ja hoitosuunnitelman. Arvioon menee kokonaisuudessaan noin viikko aikaa. Alkoholinkäytön tilannearvion hinta on 135 euroa.

Palvelu soveltuu kaikille, joita mietityttää tai huolestuttaa oma alkoholinkäyttö. Alkoholin liialliseen käyttöön on hyvä havahtua mahdollisimman ajoissa.

Palvelu toteutetaan A-klinikka Oy:n turvallisella verkkoalustalla. Tarvitset verkkoalustan käyttämiseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Kirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Alkoholinkäytön tilannearvion aloittaminen on helppoa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Verkkoterapeuttimme on sinuun puhelimitse yhteydessä arvion aloittamiseksi. Verkkoterapeutti neuvoo arvioon liittyvissä käytännön asioissa ja saat häneltä ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymiseen. Samalla voit varata verkkoterapeutilta ajan palveluun sisältyvälle etävastaanotolle.

Arvioinnin päätyttyä voit tallentaa verkkoalustalta itsellesi verkkoterapeutin tekemän yhteenvedon ja hoitosuunnitelman.

Ammattilaiselle

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/tilannearvio
Jaa tämä sivu