Etävastaanotto

Haluatko keskustella omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä ammattilaisen kanssa? Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua.

Vastaanotolle paikkakunnasta riippumatta

Etävastaanotolla tapaat sosiaali- ja terveysalan ammattilaista videon välityksellä. Voit keskustella ammattilaisen kanssa mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta.

Varaa aika etävastaanotolle ajanvarauksestamme. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä yksittäin tarpeesi mukaan. Vastaanoton kesto on 45 minuuttia ja hinta 80 euroa.

Lähetettä tai aiempaa hoitokontaktia ei tarvita. Palvelu on joustavasti saatavilla paikkakunnasta riippumatta. Saat laskun sähköpostitse käynnin jälkeen.

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Ammattilaisen tarjoama tuki on hoidollista keskusteluapua.

Keskusteluavun hakemiseen voi olla korkea kynnys. Etävastaanotolla usein huomaa, että ammattilaisen avulle on kuitenkin suuri tarve ja asiakkaalle on helpottavaa päästä puhumaan tilanteestaan. – Verkkoterapeutti

Etävastaanotto on sosiaali- ja terveydenhuollon palvelua, jota voi verrata poliklinikalla tapahtuvaan vastaanottoon. Huomioi kuitenkin, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä, määrätä reseptejä tai tehdä lähetteitä.

Toimipisteidemme etävastaanotot

Useat toimipisteemme tarjoavat vastaanottoaikoja etänä. Saat etävastaanotoista lisätietoja omalta työntekijältäsi tai asiakaspalvelustamme.

Läheinen – älä jää yksin

Alkoholin tai muiden päihteiden käyttö ei koskaan ole yksityisasia, vaan se vaikuttaa koko lähipiiriin. Usein päihteisiin liittyvistä ongelmista vaietaan, mikä viivästyttää avun hakemista.

Pidä huolta omasta jaksamisestasi, älä jää yksin. Jos haluat keskustella tilanteestasi ammattilaisen kanssa, olet tervetullut etävastaanotolle, A-klinikalle tai kotikuntasi palveluihin.

Kun tulet etävastaanotolle

Etävastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, web-kamera ja mikrofoni. Tarkemmat ohjeet saat työntekijältä sähköpostiisi.

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja salassa pidettäviä.

Varaa aika verkossa

Vastaanottoajan saat varattua nopeasti ja helposti nettiajanvarauksestamme. Voit varata ajan myös asiakaspalvelumme kautta.

Varaa aika

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/etavastaanotto
Jaa tämä sivu