Nainen etävastaanotolla

Keskusteluavun hakemiseen voi olla korkea kynnys. Etävastaanotolla usein huomaa, että ammattilaisen avulle on kuitenkin suuri tarve ja asiakkaalle on helpottavaa päästä puhumaan tilanteestaan. – verkkoterapeutti

Haluatko keskustella omasta tai läheisesi päihteiden käytöstä ammattilaisen kanssa? Etävastaanotto on turvallinen ja joustava tapa saada ammattilaisen apua.

Etävastaanotolla tapaat sosiaali- ja terveysalan ammattilaista videoyhteyden välityksellä tai puhelimitse.

Etävastaanotto on sosiaali- ja terveydenhuollon palvelua, jota voi verrata poliklinikalla tapahtuvaan vastaanottoon. Huomioi kuitenkin, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä, määrätä reseptejä tai tehdä lähetteitä.

Toimipisteiden etävastaanotot

Useat A-klinikka Oy:n toimipisteet tarjoavat vastaanottoaikoja etänä. Saat etävastaanotoista lisätietoa omalta työntekijältäsi tai asiakaspalvelustamme ajanvarauksen yhteydessä.

Etsi toimipiste

Pohjoisklinikka palvelee paikkakunnasta riippumatta

Pohjoisklinikan etävastaanotot ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta. Ajan voi varata suoraan verkosta, lähetettä ei tarvita. Tutustu hinnastoon Pohjoisklinikan sivuilla.

Tutustu ja varaa aika

Kun tulet etävastaanotolle

Videon välityksellä tapahtuvaa etävastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on nettiyhteys, kamera ja mikrofoni. Tarkemmat ohjeet ja liittymislinkin saat työntekijältä sähköpostiisi.

Etävastaanotolla asiakkaan ja ammattilaisen välinen tietoliikenne on salattu. Suosittelemme, että varaat etävastaanottoa varten rauhallisen tilan, jossa ei ole muita ihmisiä kuuloetäisyydellä.

Katso myös

Verkkoterapia

Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu