Mies käyttää puhelinta

Previct Gambling on työkalu rahapeliongelman hoitoon. Puhelinsovelluksen avulla tuki muutokseen kulkee mukana asiakkaan arjessa.

Previct Gambling -puhelinsovellusta käytetään rahapeliongelmien hoidossa. Asiakas lataa puhelimeensa sovelluksen, jossa hän tekee päivittäin tehtäviä ja vastaa vointiaan koskeviin kysymyksiin.

Sovelluksen tehtävät, päiväkirja ja muut harjoitukset vahvistavat myönteisiä rutiineja ja uuden arjen ylläpitämistä ilman pelaamista. Asiakas tulee tietoisemmaksi ajatusten ja tunteiden vaikutuksesta pelaamiseen. Jos pelihalu kasvaa liian voimakkaaksi, Previctin avulla asiakas saa yhteyden ammattilaiseen.

Hoitava ammattilainen seuraa asiakkaan vointia verkkopalvelussa, joka tarjoaa ajantasaista ja helposti tulkittavaa tietoa hoidon tueksi. Sovelluksen käytöstä kertynyt tieto tekee näkyväksi muutoksen asiakkaan hyvinvoinnissa ja motivaatiossa. Ammattilainen voi lisätä asiakkaalle sovellukseen erilaisia tehtäviä ja muistutuksia. Lisäksi asiakkaalle voi lähettää sovellukseen viestejä ja kannustaa muutoksessa. Previct toimii myös ulkomailla. Sen voi helposti ottaa mukaan niin työ- kuin lomamatkoillekin.

Previct Gambling vahvistaa hoitoa

Previct Gamblingia käytetään aina ammattilaisen tarjoaman hoidon yhteydessä. Asiakas käy vastaanottokäynneillä hoitavan ammattilaisen kanssa sovitun mukaisesti, minkä lisäksi Previct Gambling -sovellus kulkee mukana arjessa ja tukee muutoksessa vastaanottokäyntien välillä.

Previct Gambling on yhdistettävissä erilaisiin hoitomenetelmiin, kuten Rahapeliriippuvuus hallintaan -hoito-ohjelmaan, motivoivaan haastatteluun ja kognitiivisiin terapioihin. Hoitava ammattilainen tilaa Previctin ja opastaa asiakasta sovelluksen käyttöönotossa.

Jos olet asiakkaana A-klinikka Oy:n palveluissa, voit kysyä Previct Gambling -sovelluksesta lisää sinua hoitavalta ammattilaiselta.

Miksi Previct Gambling?

  • Vahvistaa asiakkaalle tarjottavaa rahapeliongelman hoitoa – yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua
  • Tukee hoitavan ammattilaisen työskentelyä täysin uudella tavalla
  • Mahdollistaa tiiviin seurannan ja tuen myös vaikeammissa peliongelmissa
  • Asiakkaalla on aktiivinen rooli omassa hoidossaan – lisää motivaatiota ja vahvistaa hoitosuhdetta

Previct Gambling -sovelluksen hinta on 290 €/kk. Jos asiakkaalla on käytössä Previct Alcohol -sovellus ja alkometri, Previct Gamblingin saa lisäpalveluna hintaan 50 €/kk. Hinta ei sisällä ammattilaisen etätukea tai vastaanottokäyntejä. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Ammattilainen, näin tilaat Previctin

Tilaa Previct sähköpostitse osoitteesta [email protected] Tilauksen yhteydessä ilmoita tilaavan organisaation tiedot, tilattavien Previctien määrä, hoitavan tahon ja yhteyshenkilön tiedot sekä laskutustiedot.

Käsittelemme tilauksen viipymättä ja otamme tarvittaessa yhteyttä koulutukseen liittyen. Tarjoamme Previct-tilauksen yhteydessä yhden maksuttoman käyttökoulutuksen organisaatiota kohden.

Nykyaikainen digipalvelu

Previct Gambling on riippuvuuksien hoitoon kehitetty älypuhelinsovellus, jonka valmistaja on ruotsalainen terveysteknologian kehittäjä Kontigo Care. Suomessa Previct on saatavilla yksinoikeudella A‑klinikka Oy:n kautta.

Katso myös

Previct Alcohol Digipalvelujen hinnasto

Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut saatavilla myös etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä.

Varaa aika

Jaa tämä sivu