Previct-lisätuki

Previct on helppokäyttöinen työkalu alkoholiongelmien hoitoon ja asiakkaan tilanteen arvioimiseen. Esimerkiksi päihdepalvelut ja lastensuojelu voivat käyttää Previctiä hoidon tukena.

Previct mahdollistaa asiakkaan tai potilaan voinnin seuraamisen reaaliaikaisesti. Palvelu sisältää ammattilaisen käyttöön verkkopalvelun ja asiakkaalle puhelinsovelluksen ja taskukokoisen alkometrin. Asiakas voi tehdä puhallustestejä ja vastata kysymyksiin voinnistaan paikasta riippumatta.

Palvelu toimii aina työkaluna ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla. Previct tehostaa hoitoa ja helpottaa ammattilaisen työtä. Palvelu on Suomessa saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta.

Tutustu Previctiin

Teknisiä kysymyksiä? Tuki auttaa

Tukea teknisissä kysymyksissä saat numerosta 010 506 5267 arkisin klo 9–11 ja 12–15. Tavoitat tuen myös sähköpostitse [email protected] Tuesta saat myös palautuskoodin alkometrin palautusta varten.

Puhelujen hinnat Previct-tukinumeroon 010 506 5267 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa.

Saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta

    Suomessa Previct on saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta. Jos haluat kuulla palvelusta lisää tai esimerkiksi esittelyn työryhmällesi, ota yhteyttä myyntiimme. Voit myös tilata Previctin suoraan verkosta.

    Previct on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka valmistaja on Kontigo Care. Kontigo Care on ruotsalainen terveysteknologian kehittäjä, jonka päihdesovellus on jo laajasti käytössä Ruotsissa.

    Sivun lyhytosoite
    a-klinikka.fi/previct
    Jaa tämä sivu