Previct-alkometri

Previct on uusi terveyssovellus, joka auttaa sinua alkoholinkäytön vähentämisessä tai lopettamisessa. Sovelluksen avulla hoitava taho pystyy tarjoamaan sinulle tukea yksilöllisesti silloin, kun sitä tarvitset.

Previctiä käytetään aina ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla. Saat ammattilaiselta käyttöösi alkometrin ja lataat puhelimeesi helppokäyttöisen Previct-sovelluksen hyvinvointisi seurantaan.

Sovelluksessa kerrot omalle työntekijällesi helposti päivittäisestä voinnistasi. Jos hoitoosi sisältyy vertaistukiryhmiin osallistuminen, voit kirjata sovellukseen myös ryhmien kokoukset. Sovellus neuvoo sinulle, missä lähin vertaistukiryhmä kokoontuu.

Mukana kannettavalla taskukoisella alkometrillä voit tehdä puhallustestejä paikasta riippumatta. Previct tuo sinulle vapautta, kun tuki muutokseen on mukana arjessasi – klinikalle ei tarvitse lähteä erikseen puhallustestin vuoksi.

Tuki muutokseen mukana arjessasi

Sinua hoitava työntekijä seuraa antamiesi vastausten ja puhallustestien mittausten avulla vointiasi. Suunnittelet yhdessä työntekijäsi kanssa, miten Previctiä käytetään hoitosi tukena.

Palvelu voi mahdollistaa esimerkiksi ennakoivan avun: työntekijä voi ottaa sinuun yhteyttä, jos näyttää siltä, että retkahdusriski kasvaa. Työntekijäsi pystyy tukemaan sinua vastaanottokäyntien välillä, jolloin vastaanotolla vapautuu aikaa keskustella sinulle tärkeistä asioista.

Previctin avulla pääset osallistumaan hoitoosi aktiivisesti ja pystyt seuraamaan hoitosi seuraavia askelia. Tarkoituksena on lisätä motivaatiotasi ja auttaa sinua muutoksen tekemisessä. Monille asiakkaille on tärkeää, että Previctin puhallustestien avulla voi luotettavasti todistaa raittiuden. Se voi helpottaa myös läheisiäsi tai esimerkiksi työnantajaasi luottamuksen uudelleenrakentamisessa.

Previctiä voidaan käyttää monipuolisesti tukena erilaisissa päihdepalveluissa, kuten poliklinikkapalveluissa, verkkoterapiassa tai jatkohoitona laitoshoidon jälkeen. Kysy Previctistä sinua hoitavalta ammattilaiselta!

Lue lisää