Isä ja lapsi

Previct-lisätuki toimii työkaluna tilanteissa, joissa vanhemmalla on alkoholiin liittyviä ongelmia. Previctin avulla alkoholinkäyttöä voidaan seurata luotettavasti etänä.

Palvelu tarjoaa asiakkaalle tukea ja kertoo työntekijälle, jos perheen tilanteeseen on tarpeellista puuttua. Previct antaa yksityiskohtaista, helposti tulkittavaa tietoa asiakkaan voinnista, mikä mahdollistaa asiakkaan ja koko perheen tukemisen uudella tavalla.

Previct helpottaa lastensuojelun työtä

Previct sisältää työntekijän käyttöön verkkopalvelun ja asiakkaalle puhelinsovelluksen ja taskukokoisen alkometrin. Puhallustestin aikana puhelimella otettava kuva todistaa puhaltajan henkilöllisyyden.

Palvelu helpottaa lastensuojelun työtä, kun asiakas pystyy tekemään puhallustestit itsenäisesti paikasta riippumatta. Työntekijä näkee yhdellä silmäyksellä hoitoportaalista kaikkien asiakkaidensa tilanteen. Lisäksi työntekijä voi kannustaa ja rohkaista asiakasta onnistumisissa.

Yhden asiakkaan kohdalla puhallukset vahvistivat asiakkaan olleen raittiina. Toisen asiakkaan kohdalla perheen tilanne tuli päihteiden osalta näkyväksi. Todellinen tilanne saatiin keskusteluun ja lastensuojelu pystyi tekemään ratkaisuja sen pohjalta. – Palaute Euran kunnasta

Previct voi myös tunnistaa asiakkaan retkahdusriskin. Tilanteeseen voidaan puuttua jo etukäteen, jos riski juomisen aloittamiseen kasvaa.

Palvelu toimii aina työkaluna osana ammattilaisen tarjoamaa hoitoa tai palvelua. Previctin avulla helpotat ja tehostat työskentelyäsi.

Kokemuksia Previctistä

Asiakkaalle Previct tarjoaa vapautta, yksityisyyttä ja mukana arjessa kulkevan tuen. Palvelu mahdollistaa raittiuden osoittamisen luotettavasti, jolloin esimerkiksi tapaamiset lapsen kanssa ovat mahdollisia.

Eräs äiti halusi vielä hoitojakson jälkeenkin käyttää Previctiä, koska sen avulla hän pystyi osoittamaan raittiutensa, eikä hänen vanhemmuuttaan jatkuvasti kyseenalaistettu. – Palaute Ruotsin Trolhättanista

Previctin avulla tiivistät yhteydenpitoa asiakkaaseen helpolla tavalla. Palvelu mahdollistaa esimerkiksi intensiivisen seurantajakson, jos asiakkaan tilanteesta on epävarmuutta. Useimmiten Previct myös lisää motivaatiota raittiina pysymiseen.

Lisäksi vastaanotolla voidaan keskittyä muihin asiakkaalle ja perheelle merkityksellisiin asioihin, kun tilanne alkoholinkäyttöön liittyen on selvillä.

Previctin hinta alle 3 kuukautta 420 €/kk, 3–6 kuukautta 380 €/kk tai yli 6 kuukautta 330 €/kk. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää Previctistä. Suomessa Previct on saatavilla vain A-klinikka Oy:n kautta.

Voit myös tilata Previctin suoraan verkosta. Käsittelemme tilauksen viipymättä ja otamme tarvittaessa yhteyttä toimitukseen ja koulutukseen liittyen.

Lue lisää

Katso myös