Etävastaanotto

Tällainen verkkopohjainen ohjelma sopii minulle hyvin. Sai itsekseen oikeasti pohtia kysymyksiä omaan tahtiin. – Nainen, 40

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Verkkoterapia on helppo sovittaa arkeen, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää 3–6 kuukautta. Verkkoterapiassa et jää yksin, sillä hoito sisältää ammattilaisen henkilökohtaisen tuen.

Verkkoterapian harjoitukset auttavat sinua muutoksessa ja opit rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Harjoituksiin on hyvä varata 1–2 tuntia aikaa viikoittain. Saat harjoituksista henkilökohtaista palautetta ammattilaiselta verkon kautta tai etävastaanotolla.

Tukea tarpeen mukaan

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa. Etävastaanottojen ja henkilökohtaisten palautteiden määrä vaihtelee kokonaisuudesta riippuen.

Verkkoterapiaa varten tarvitset käyttöösi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen nettiyhteydellä. Videovälitteinen etävastaanotto edellyttää kameraa ja mikrofonia. Verkkoterapiaohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Verkkoterapiaan lähetteellä

Verkkoterapiaan voi hakeutua lähetteellä ja maksusitoumuksella oman kotikunnan palvelujen kautta. Tarkista haulla tarkemmat kuntakohtaiset ohjeet.

Aloita heti varaamalla aika

Pohjoisklinikan kautta pääset verkkoterapiaan nopeasti. Voit aloittaa heti varaamalla ensimmäisen vastaanottoajan. Tutustu hinnastoon Pohjoisklinikan sivuilla.

Tutustu ja varaa aika verkosta

Lue lisää

Verkkoterapiaohjelmat Mihin verkkoterapia perustuu? Miten pääsen hoitoon?

Ammattilaiselle

Tee asiakkaallesi lähete Digipalvelujen hinnasto

Kirjaudu verkkoterapiaan

Kirjaudu

Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut saatavilla myös etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä.

Varaa aika

Jaa tämä sivu