Etävastaanotto

Tällainen verkkopohjainen ohjelma sopii minulle hyvin. Sai itsekseen oikeasti pohtia kysymyksiä omaan tahtiin. – Nainen, 40

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Verkkoterapia on helppo sovittaa arkeen, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää 3–6 kuukautta. Verkkoterapiassa et jää yksin, sillä hoito sisältää ammattilaisen henkilökohtaisen tuen.

Teet verkossa harjoituksia, jotka auttavat sinua muutoksessa. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia aikaa. Saat harjoituksista henkilökohtaista palautetta ammattilaiselta.

Tukea tarpeen mukaan

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa varhaisesta tuesta vahvaan tukeen. Etävastaanottojen ja henkilökohtaisten palautteiden määrä vaihtelee ohjelmasta riippuen.

Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Etävastaanottoja varten laitteessa tulee olla myös kamera ja mikrofoni. Ohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Aloita heti varaamalla aika

Pohjoisklinikan kautta pääset verkkoterapiaan nopeasti. Voit aloittaa heti varaamalla ensimmäisen vastaanottoajan. Tutustu hinnastoon Pohjoisklinikan sivuilla.

Tutustu ja varaa aika verkosta

Verkkoterapiaan lähetteellä

Verkkoterapiaan voi hakeutua myös lähetteellä ja maksusitoumuksella oman kotikunnan palvelujen kautta. Tarkista haulla tarkemmat kuntakohtaiset ohjeet.

Ammattilaiselle

Lue lisää

Jaa tämä sivu