Kädet läppärin näppäimistöllä

Haluatko vähentää alkoholinkäyttöä tai lopettaa sen kokonaan? Verkkoterapia on helppo sovittaa arkeen, sillä se on saatavilla joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Apu alkoholinkäytön vähentämiseen

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää 3–6 kuukautta. Verkkoterapiassa et jää yksin, sillä hoito sisältää verkkoterapeutin henkilökohtaisen tuen. Verkkoterapeuttia tavataan etävastaanotolla videoyhteyden välityksellä.

Teet verkossa harjoituksia, jotka auttavat sinua muutoksessa ja rakentamaan mielekästä arkea alkoholinkäytön tilalle. Saat harjoituksista henkilökohtaista palautetta verkkoterapeutilta. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia aikaa.

Tällainen verkkopohjainen ohjelma sopii minulle hyvin. Sai itsekseen oikeasti pohtia kysymyksiä omaan tahtiin. – Nainen, 40

Verkkoterapia on saatavilla joustavasti paikasta riippumatta, joten se soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Muutoksen tekeminen on helppo sovittaa esimerkiksi työssäkäyntiin tai opiskeluun.

Neljä hoito-ohjelmaa

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa varhaisesta tuesta vahvaan tukeen. Hoidon hinta alkaen 699 euroa.

Ohjelma kaikkinensa erittäin pätevä, perusteellinen ja monipuolinen. Terapeutin tapaamiset olivat erittäin tärkeitä, samoin etätuki ja tehtäväpalautteet. Tuntui, että oikeasti välitettiin ja pidettiin asiakkaasta huolta, kuljettiin mukana. – Nainen, 54

Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi etävastaanottoja varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni. Ohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Aloita heti varaamalla aika

Verkkoterapiassa hoitoon pääsee nopeasti ilman jonoja. Varaa ajanvarauksestamme aika etävastaanotolle, kun haluat aloittaa verkkoterapian. Etävastaanotto sisältyy verkkoterapian hintaan.

Varaa aika

Etävastaanotolla verkkoterapeutti auttaa sinua sopivan hoito-ohjelman valitsemisessa. Mikäli vastaanotto ei johda verkkoterapian aloittamiseen, veloitamme käynnistä etävastaanoton hinnan 80 euroa.

Verkkoterapiaan lähetteellä

Verkkoterapiaan voi hakeutua myös lähetteellä. Voit tiedustella lähetettä ja maksusitoumusta kotikuntasi palveluista. Tarkista haulla (hoitoaverkossa.fi) mahdolliset tarkemmat kuntakohtaiset ohjeet. Voit kysyä verkkoterapiasta myös työterveydestäsi.

Ammattilaiselle

Kirjaudu ohjelmaan

Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi videotapaamisia varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni. Verkkoterapiaohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Kirjaudu

Verkkoterapian tekninen tuki palvelee sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Lue lisää

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/verkkoterapia
Jaa tämä sivu