Nuorten palvelut Turku

Nuorten palveluissa autamme omasta tai läheisen päihteiden käytöstä huolestuneita 16–25-vuotiaita nuoria ja heidän perheitään. Tarjoamme hoitoa myös toiminnallisiin riippuvuuksiin, kuten pelaamiseen tai netin käyttöön liittyviin ongelmiin.

Nuorten palveluiden etsivä nuorisotyöntekijä on 15–29-vuotiaiden nuorten käytettävissä päihteiden käyttöön ja peliongelmiin liittyvissä kysymyksissä, käytännön asioiden hoidossa (esim. työhön, opiskeluun, Kela-asioihin ja asumiseen liittyen) sekä keskusteluapuna psyykkiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa (esim. ihmissuhdeongelmat, jännitys, masennus).

Miten palveluun pääsee

Nuorten palveluihin voi hakeutua ilman lähetettä tulemalla käymään tai soittamalla neuvontaan 040 1368 126.

Etsivä nuorisotyöntekijä on tavoitettavissa arkisin puhelimitse, sähköpostitse ja Nuorten palveluiden toimipisteessä: Tero-Petri Suovanen, puh. 040 6742 873, tero-petri.suovanen(at)a-klinikka.fi. Työntekijä voi myös tulla nuorta lähellä olevaan paikkaan.

Nuorten palveluiden Facebook-sivulta löydät ajankohtaiset tiedot käynnissä olevista ryhmistä.

Yhteystiedot 

Ajurinkatu 2, 2. krs, 20100 Turku
puh. 040 1368 126

Avoinna maanantaisin klo 10–18, tiistaista torstaihin klo 8.15–16 ja perjantaisin klo 8–15. Suljettu joka päivä klo 12–12.45.

Seuraa Facebookissa: www.facebook.com/nuortenpalvelutturku

Mitä hoidossa tavoitellaan 

Nuorten palveluiden tarjoama hoito on kokonaisvaltaista. Siihen sisältyy riippuvuuksien hoidon lisäksi tuki sosiaalisiin ja mielenterveysongelmiin. Palvelumuotojamme ovat yksilökeskustelut, perhe- ja verkostotapaamiset, erilaiset ryhmät, etsivä nuorisotyö sekä avointen ovien vertaistukitoiminta.

Henkilökuntaamme kuuluu sosiaaliterapeutteja, perheterapeutteja, sairaanhoitaja ja lääkäri. Palvelumme ovat vapaaehtoisia, luottamuksellisia ja maksuttomia sopimuskuntien asukkaille.

Hoitotyön lisäksi tarjoamme koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalveluja päihdeongelmaisten parissa työskenteleville.

Palveluntuottaja 
A-klinikka Oy