A-klinikkayhteisö Salo

A-klinikkayhteisö (ent. Kuntoutumishoitoyhteisö) tarjoaa täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille ympärivuorokautista laitoshoitoa, jonka avulla tuetaan asiakkaiden päihteettömyyttä ja haetaan ratkaisuja koko elämänhallinnan parantamiseen.

Hoitoa tarjotaan alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvuuteen sekä korvaushoidon oheiskäytöstä irtautumiseen. Yhtäaikainen mielenterveys- ja päihdeongelma ei ole este hoidolle.

Hoidon tavoitteena on kokonaisvaltainen elämänlaadun paraneminen asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme toipumiseen orientoituneen ympäristön ja mahdollisuuden riippuvuudesta irtautumiseen.

Palveluun sisältyy yksilöllinen hoitosuunnitelma ja tukikeskustelut oman ohjaajan kanssa, ryhmä- ja vertaistukeen perustuva viikko-ohjelma sekä jatkohoidon suunnittelu yhteistyössä asiakkaan omien verkostojen kanssa.

A-klinikkayhteisössä on 14 hoitopaikkaa. Asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneisiin, minkä lisäksi käytössä ovat kodinomaiset yhteisötilat.

Miten hoitoon pääsee

Hakeutuminen palveluihimme tapahtuu ottamalla yhteyttä palvelukoordinaattoriin (puhelinnumero 040 7149 602). Hoitoon tullaan pääsääntöisesti oman kunnan sosiaalitoimen maksusitoumuksella.

Hoitoa ei voi aloittaa päihtyneenä tai vaikeissa vieroitusoireissa. Jos päihteiden käytön lopettaminen ei onnistu kotona, voit hakeutua palveluihimme vieroitushoitoyksikön kautta.

Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Yhteystiedot 

Kalkkitie 5–7, 24280 Salo
puh. 045 6576 218 (A-klinikkayhteisön työntekijät)
puh. 040 6528 914 (palveluesimies)
Paikkavaraukset puh. 040 7149 602 (palvelukoordinaattori, tavoitettavissa arkisin klo 8.30–16)

Palveluntuottaja 
A-klinikka Oy