Kuntoutumishoitoyhteisö Salo

Kuntoutumiskeskus Salo on päihdehoidon yksikkö, johon kuuluvat kuntoutumisyhteisö sekä vieroitushoitoyksikkö ja selviämisasema. Keskus mahdollistaa katkeamattoman päihdehoitoketjun selviämisasemalta kuntoutumisyhteisöön.

Kuntoutumishoitoyhteisö tarjoaa täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille ympärivuorokautisia päihdekuntoutusjaksoja, joiden avulla tuetaan kuntoutujien päihteettömyyttä ja haetaan ratkaisuja koko elämänhallinnan parantamiseen.

Tarjoamme hoitoa alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvuuteen sekä korvaushoidon oheiskäytöstä irtautumiseen.

Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja siinä on 14 hoitopaikkaa. Asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneisiin, jonka lisäksi käytössä ovat kodinomaiset yhteisötilat.

Yhteystiedot 

Kalkkitie 5–7, 24280 Salo
puh. 040 7149 602 (palvelukoordinaattori, paikkavaraukset arkisin klo 8.30–16)
puh. 045 6576 218 (hoitajat)
puh. 040 6528 914 (palveluesimies)

Miten hakeudun 

Hakeutuminen palveluihimme tapahtuu yhteydenotolla palvelukoordinaattoriin, puh. 040 7149 602. Kuntoutukseen tullaan pääsääntöisesti oman kunnan sosiaalitoimen maksusitoumuksella.

Kuntoutusta ei voi aloittaa päihtyneenä tai vaikeissa vieroitusoireissa. Jos päihteiden käytön lopettaminen ei onnistu kotona, voit hakeutua palveluihimme vieroitushoitoyksikön kautta.

Yhtäaikainen mielenterveys- ja päihdeongelma tai korvaushoito ei ole este kuntoutukselle.

Mitä hoidossa tavoitellaan 

Kuntoutuksessa tavoitellaan kokonaisvaltaista elämänlaadun paranemista asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme toipumisorientoituneen ympäristön ja mahdollisuuden riippuvuudesta irtautumiseen.

Palvelumme sisältävät ryhmä- ja vertaistukeen perustuvan viikko-ohjelman, yksilöllisen kuntoutussuunnitelman ja tukikeskustelut oman ohjaajan kanssa sekä jatkohoitosuunnitelman yhteistyössä asiakkaan omien verkostojen kanssa.

Lisätietoja

Lataa esite Kuntoutumishoitoyhteisö, Salo

Palveluntuottaja 
A-klinikka Oy