Previct-lisätuki

Previct Alcohol on terveyssovellus, joka tarjoaa tukea alkoholinkäytön vähentämiseen tai asiakkaan tilanteen seurantaan. Previctin avulla tuki muutokseen kulkee mukana arjessa.

Previct Alcohol sisältää asiakkaalle puhelinsovelluksen ja taskukokoisen alkometrin. Mukana kannettavalla alkometrillä voi tehdä puhallustestit paikasta riippumatta.

Ammattilainen seuraa asiakkaan vointia verkkopalvelussa ja tukee muutoksessa. Previctiä voidaan käyttää esimerkiksi poliklinikkapalveluissa, lastensuojelussa tai jatkohoitona laitoshoidon jälkeen. Palvelua käytetään aina ammattilaisen tarjoaman hoidon yhteydessä.

Previct-lisenssin hinta sisältäen sovelluksen ja alkometrin on 395 €/kk. Kun asiakkaan hoidosta vastaa A-klinikka Oy:n työntekijä sovelluksen ja alkometrin hinta on 345 €/kk, minkä lisäksi veloitetaan erikseen vastaanottokäynnit ja seuranta. Pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Previct on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka valmistaja on Kontigo Care. Kontigo Care on ruotsalainen terveysteknologian kehittäjä, ja Previct on laajasti käytössä Ruotsissa. Suomessa Previct on saatavilla vain A‑klinikka Oy:n kautta.

Tutustu Previctiin

Miten Previct toimii? Tilaa Previct Previctin tuki ja usein kysyttyä

Jaa tämä sivu