16.12.2020

Toimipisteidemme etävastaanotot

Useat toimipisteemme tarjoavat vastaanottoaikoja etänä. Saat etävastaanotoista lisätietoja omalta työntekijältäsi tai asiakaspalvelustamme.

Huomioithan, että etävastaanotolla ei ole mahdollista tehdä fyysisiä tutkimuksia tai toimenpiteitä. Lääkereseptien ja lähetteiden suhteen toimimme toimipistekohtaisten käytäntöjen mukaan.

21.12.2020

Digitaalinen terveysteknologiaratkaisu Previct on uusi päihdehoidon työkalu esimerkiksi kuntien ja työterveyshuoltojen käyttöön. Helppokäyttöinen Previct tukee hoitosuhdetta, kun potilas pyrkii lopettamaan tai vähentämään alkoholinkäyttöä

Palvelu sisältää nettipohjaisen hoitoportaalin, puhelinsovelluksen ja mukana kannettavan taskukokoisen alkometrin. Previct toimii työkaluna ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla.

22.12.2020

A-klinikka Oy:n verkkoterapia on hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Ajasta ja paikasta riippumaton toteutus jättää aikaa arjelle. Verkkoterapian kesto on noin neljä kuukautta.

Verkkoterapiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilainen on tukena muutoksen tekemisessä. Asiakas saa henkilökohtaista palautetta ja pääsee keskustelemaan verkkoterapeutin kanssa etävastaanotolla.

Verkkoterapia on saatavilla koko Suomeen. Voit hakeutua verkkoterapiaan itse tai ammattilaisen ohjaamana maksusitoumuksella.