Aurinko ja sydän

Haluaisitko vahvistaa päihde- ja mielenterveysalan osaamistasi? Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä moniammatillisessa tiimissä.

Tarjoamme useita kymmeniä kesätyöpaikkoja yli 10 paikkakunnalla ympäri Suomen. Monipuolisissa palveluissamme on avoinna kesätyöpaikkoja esimerkiksi lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille ja lääkäreille.

Paras työyhteisö, mihin olen koskaan päässyt osaksi! Homma on sopivan haastavaa. – sairaanhoitajaopiskelija

  Voit olla opintojesi loppuvaiheessa tai jo kokeneempi sosiaali- ja terveysalan osaaja. Oleellista on kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Meillä työtä ei tehdä yksin, sillä tukenasi ovat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit – välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

  Avoimet kesätyöpaikat kesällä 2023

  Katso avoimet kesätyöpaikkamme ja lähetä hakemuksesi nyt! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

   Kesätöihin ohjaajaksi 

   Kesätöihin sairaanhoitajaksi 

   Kesätöihin sosiaaliohjaajaksi 

   Kesätöihin lääkäriksi 

  Meillä kerrytät sote-alalla tärkeää päihdealan osaamista

  A-klinikka Oy on päihdepalvelujen edelläkävijä, jonka palveluissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Moniammatillisissa tiimeissä on sairaanhoitajia, sosiaalityön asiantuntijoita, lähihoitajia ja lääkäreitä.

  Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme, ja meille on tärkeää, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

  Hyvä, avoin ja kannustava työilmapiiri. Uutena työntekijänä on ollut helppo tulla työryhmään. Ensiluokkainen perehdytys. – sairaanhoitaja Ville

  Kesätyö A-klinikka Oy:llä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä vastuullisessa organisaatiossa. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

  A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö. Olemme yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo yli 65 vuoden ajan. Toimintaamme ohjaa yhteinen arvopohja.

  Tule kerryttämään sote-alalla tarpeellista päihde- ja mielenterveyshoidon osaamista – tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja hae nyt!

  Meillä on hyvä yhteishenki ja työyhteisöön on helppo päästä sisään. – sairaanhoitaja Ella

  Kesätöihin sosiaaliohjaajaksi

  Kesätöihin lääkäriksi

  Haemme kesäksi lääkäreitä esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, Hämeenlinnaan, Saloon ja Tampereelle. Voit aloittaa joustavasti ja työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

  Lue lisää lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä ja jätä yhteydenottopyyntö. Ylilääkärimme on sinuun yhteydessä pikimmiten.

  Päihdesairaalassa sain ensimmäistä kertaa käytännössä huomata, mitä tarkoittaa, kun tehdään moniammatillista työtä ja lääkäri on osa työyhteisöä. – lääkäri Hanna

  Katso myös

  Työpaikat Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle