Back to top

Kunnille

Tarjoamme laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille. Anna meidän auttaa lisäämään alueesi elinvoimaa ja säästämään kustannuksissa.

Yhdessä asiakkaan kanssa

Palveluihimme sisältyy niin matalan kynnyksen terveysneuvonta kuin Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito.

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaaja. Tuotamme esimerkiksi poliklinikkapalveluja, korvaushoitoa ja vieroitushoitoa.

Palveluihimme sisältyy myös Suomen ainoan Päihdesairaalan korkeatasoinen hoito Järvenpäässä. Päihdesairaalan lisäksi koko Suomea palvelevat verkkoterapia ja lastensuojelun sijaishuollon Stopparit. Tutustu koko palvelutarjontaamme.

Hoitomme on kokonaisvaltaista ja ottaa huomioon asiakkaan koko elämäntilanteen. Hoidon perustana on kattava vaikutusten arvioinnin mittaristo. Huomioimme palveluissamme myös asiakkaan perheen ja lähipiirin.

Laadukkaita palveluja vastuullisesti

SHQS-sertifioitu laatujärjestelmä kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö. Palveluja auditoidaan säännöllisesti laadun varmistamiseksi.

Laadukkaat päihde- ja mielenterveyspalvelut tehdään yhteistyössä.

Uskomme, että laadukkaat palvelut tehdään yhteistyössä. Hoitopalvelumme räätälöidään vastaamaan kunnan ja sen asukkaiden tarpeita ja toiveita. Kiinnitämme palvelupolut kunnan toimintaan.

Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme.

A-klinikka Oy:llä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.

Onnistutaan yhdessä

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan palveluistamme.

Hannu Ranta, asiakkuusjohtaja
hannu.ranta(at)a-klinikka.fi
puh. 044 5167 708

Susanna Jaakkola, asiakkuuskoordinaattori
susanna.jaakkola(at)a-klinikka.fi
puh. 050 5640 888