Etsimme lääkäreitä palveluihimme eri paikkakunnille. Meillä panostetaan perehdytykseen ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset.

Haemme nyt

Jos olet kiinnostunut työskentelemään jossain toisessa tehtävässä tai toisella paikkakunnalla, jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää.

Miksi meille kannattaa tulla lääkäriksi?

  • Meillä kertyvästä päihdehoidon osaamisesta on hyötyä erikoistumisalasta ja työpaikasta riippumatta – saat varmuutta päihdepotilaiden kohtaamiseen ja riippuvuutta aiheuttavien lääkkeiden kanssa toimimiseen
  • Meillä panostetaan perehdytykseen ja ohjaukseen – vastuulääkärit ovat nopeasti konsultoitavissa
  • Voit halutessasi suorittaa päihdelääketieteen erityispätevöitymisen
  • Ehdit tekemään työsi työaikojen puitteissa
  • Pääset heti osaksi ammattitaitoista lääkäriyhteisöä

Voit aloittaa meillä joustavasti ja työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työtä on usein mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin ylilääkärimme on sinuun yhteydessä pikimmiten. Voit halutessasi kertoa, milloin olet parhaiten tavoitettavissa ja millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään.
 

Vahvista päihdehoidon osaamistasi

Meillä voit suorittaa myös yleislääketieteen tai työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen reunapalveluja päihdelääkärin sijaisena. Päihdeongelmia hoidetaan niin perusterveydenhuollossa kuin työterveyshuollossa, joten päihdehoidon osaamisesta on huomattavaa hyötyä.

Hyvä ja erittäin opettavainen vuosi. Hyvä työporukka, ja välittävä tunnelma. Olette jaksaneet aina perusteellisesti ja rauhallisesti vastata konsultaatioihini. – Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Olemme neuvottelemassa virallisia koulutuspaikkaoikeuksia yliopistojen kanssa. Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina. Kysy esimerkiksi sijaisuuksista.

Video: Hanna kertoo työskentelystä Päihdesairaalassa – "Paras ratkaisu, mitä olen tehnyt työurallani"

Olen oppinut ihan huikeasti täällä ollessani. Paras ohjaus ja konsultaatiotuki, mitä olen saanut missään aikaisemmassa työpaikassani. – Psykiatriaan erikoistuva, päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittava lääkäri, Päihdesairaala

Yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut lääkärin työmahdollisuuksista A-klinikka Oy:llä, voit ottaa myös suoraan yhteyttä ylilääkäreihimme: Markus Partanen, [email protected] ja Margareeta Häkkinen, [email protected] (Päihdesairaala).

Lue lisää

Päihdelääketieteen erityispätevyyden suorittaminen Työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin erikoistumisjaksot

Katso myös

Päihdelääketieteen kesäkoulu toukokuussa 2023