Lääkärit

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt johtavaa ylilääkäriä johtamaan lääkärikuntaamme ja luotsaamaan terveydenhuollon palveluidemme kehitystä.

Tehtävä on uusi ja pääset heti luomaan lääkärien johtamisen käytäntöjä ja kehittämään hoitotyöhön liittyviä prosesseja ja sisältöjä. Vastaat lääkäripalveluiden kokonaisuudesta A-klinikalla ja johdat esimiehenä niin kahta ylilääkäriämme kuin julkisten palveluidemme lääkäreitä.

Vastaat lääkäriresursoinnista sekä rekrytoinneista ylilääkäreiden tukemana. Vastaat lääkäriemme koulutuskokonaisuudesta ja tarjoamamme lääkäripalveluiden laadusta. Tuet kahta ylilääkäriämme ja muita lääkäreitä heidän työssään. Työsi on pääosin hallinnollinen ja sisältää myös vaihtelevan määrän kliinistä työtä. Tehtävä kattaa alueellisesti koko A-klinikka Oy:n toimialueen, joten tehtävään sisältyy jonkin verran myös matkustamista.

Odotamme sinulta kokemusta kokonaisuuden johtamisesta ja terveys- tai sosiaalipalveluiden hallinnollisista tehtävistä. Päihdelääketieteen kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön tehtävässä menestymiseen. Toivomme, että sinulla on liiketoimintakokemusta ja vahva halu yhteistyöhön liiketoimintajohdon kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle, joka toimii myös lääketieteellisenä johtajana.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, tiiviin lääkärityöyhteisön, ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden tehdä työtä moniammatillisessa tiimissä. Saat lounasedun sekä työkykyäsi tukevan hyvinvointiedun, kattavat työterveyshuollon palvelut ja päiväaikaan sijoittuvan työajan. Osaamisesi kehittäminen on aina mahdollista. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kaarlo Simojoki, p. 040 573 1083. Voit lähettää CV:si palkkatoiveineen toimitusjohtajallemme sähköpostitse: [email protected]

Katso myös

Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle A-klinikka Oy:n hoitopalvelut Päihdelääketieteen kesäkoulu