Back to top

Aluepäällikkö Saloon ja Somerolle

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja 13 eri paikkakunnalla. Palveluissamme työskentelee noin 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme digipalveluita koko Suomeen. Työtämme teemme vahvalla laadulla ja ammattitaidolla, minkä puolesta puhuu se, että laatujärjestelmällemme on myönnetty sosiaali- ja terveyspalvelujen laaduntunnustus, joka kattaa kaikki palvelumme.

A-klinikka Oy:llä on Salon ja Someron alueella useita yksiköitä, joissa tuotetaan erilaisia päihde- ja mielenterveysongelmien avo-, laitos- ja asumispalveluita reilun 10 ammattilaisen joukolla. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimmekin nyt Salon ja Someron alueelle uutta aluepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 16.2.2021 alkaen.

Aluepäällikkö johtaa vastuullaan olevia toimintoja, työskentelee yksiköiden palveluesimiesten esimiehenä, vastaa toiminnan strategialähtöisestä kehittämisestä sekä vastaa yksiköidensä taloudesta ja tuloksesta, henkilöstöstä ja sidosryhmätyöstä (yhteistyö palveluiden tilaajien kanssa). Aluepäällikkö tekee myös tiivistä yhteistyötä Turun alueen aluepäällikön sekä muiden yhtiön aluepäälliköiden kanssa.

Edellytämme tehtävään valitulta ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta esimiestyöstä ja talouden johtamisesta. Arvostamme päihde- ja mielenterveysongelmien palvelujärjestelmän laajaa tuntemusta sekä kokemusta moniammatillisen työskentelyn johtamisesta. Eduksi katsomme kyvyn hyödyntää asiakastietojärjestelmiä sekä henkilöstö- ja taloushallinnon järjestelmiä raportoinnissa.

Tarjoamme tässä tehtävässä mahdollisuuden työskennellä alan huippujen kanssa ja olla mukana kehittämässä laadukkaita päihde- ja mielenterveystyön uusia palvelumuotoja sekä digitaalisia palveluita. Tuemme sinua tehtävässäsi kattavalla perehdytyksellä ja laajalla tukiverkostolla. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hienoa! Lisätietoja tehtävästä sekä työalueesta, joka sinua odottaa tässä tehtävässä, antaa Antti Weckroth (johtaja, yksityiset ja erityispalvelut) puhelimitse 050 430 0542 ja sähköpostitse [email protected].

Lähetä hakemuksesi (CV ja hakukirje) otsikolla ”Aluepäällikkö Salo/Somero” viimeistään 30.11.2020 osoitteeseen [email protected].