Back to top

Haemme sairaanhoitajaa Hämeenlinnaan

Haemme A-klinikalle Hämeenlinnaan sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.4.–31.12.2020.

A-klinikka tarjoaa yli 18-vuotiaille hoitoa päihteisiin ja toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palvelut on tarkoitettu esimerkiksi omasta alkoholinkäytöstä tai pelaamisesta huolestuneille ja heidän läheisilleen.

Hoidon tavoitteet ja työskentelytavat ovat yksilöllisiä ja vaihtelevat asiakkaan elämäntilanteen, tarpeiden ja voimavarojen mukaan. Hoito on kokonaisvaltaista, ja siinä huomioidaan riippuvuus niin fyysiseltä, psyykkiseltä kuin sosiaaliselta kannalta. Palveluissa huomioidaan myös asiakkaan läheiset ja suunnitellaan tarvittavat tukitoimet perheelle. Tarjottuun hoitoon voi sisältyä esimerkiksi keskustelukäyntejä, pari- ja perhetapaamisia tai ryhmiä. Tarjoamme myös avovieroitushoitoa.

Sairaanhoitajana toimit asiantuntijana asiakkaan hoidontarpeen arvioinnissa ja palvelunohjauksessa. A-klinikalla pääset työskentelemään laajalti riippuvuusongelman parissa, niin pidempien hoitosuhteiden muodossa kuin päivystyksessä.

A-klinikalla työskennellään arkipäivisin klo 8–16. Työpiste on pääasiassa Hämeenlinnan A-klinikan avopalveluiden yksikössä Koulukadulla, työ saattaa sisältää jalkautumista Hämeenlinnan terveysasemille.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä sairaanhoitajan koulutusta. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä riippuvuusongelmasta ja kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Etsimme nelihenkisen, ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työryhmämme jäseneksi tiimityöskentelijää, joka kuitenkin pystyy itsenäisiin päätöksiin ja työskentelyyn. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Henri Sipilä, [email protected] tai puhelimitse 050 509 0961.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 1.4.2020 mennessä osoitteeseen [email protected].

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja. Palveluissamme työskentelee 500 alan ammattilaista. Tuotamme palveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Teemme yhteistyötä noin 150 kunnan kanssa, eli noin puolet Suomen kunnista on asiakkaitamme. A-klinikka Oy:n laatujärjestelmälle on myönnetty SHQS-laaduntunnustus. Laaduntunnustus kattaa kaikki palvelumme. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. Maksamme kaikki veromme Suomeen. A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys.