Back to top

Haemme sairaanhoitajaa Haminaan

Haemme A-klinikka Oy:n Stoppari Haminaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

A-klinikka Oy:n Stopparit tarjoavat lastensuojelun sijaishuollon palveluja nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Palvelut on tarkoitettu kiireellisesti sijoitetuille tai huostaan otetuille nuorille. Stoppareiden palveluihin sisältyvät hoidollinen pysäytys ja hoidon tarpeen arviointi sekä kuntouttava hoito. Palveluista muodostuu nuoren tarpeiden mukainen hoitoketju. Tavoitteena on edistää nuorten ja heidän perheidensä kuntoutumista ja hyvinvointia.

Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat omahoitajatyöskentely työparina, nuoren tilanteen kartoittaminen ja arviointi, lääkehoidosta vastaaminen yksikön lääkärin ohjeiden mukaisesti sekä nuorten ohjaaminen arjessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa ajokorttia sekä hyviä kirjallisia taitoja. Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). 

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lisäksi käytössä kulttuuri- ja liikuntaetu.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 26.1.2020 mennessä aluepäällikkö Mika Hallbergille: [email protected]

Voit tutustua A-klinikka Oy:n Stoppareihin osoitteessa stopparit.fi.